Astrologie- en meditatieweekend nu ook in Amsterdam

Inzicht krijgen in jezelf door middel van je eigen persoonlijke horoscoop, in combinatie met verschillende meditatietechnieken. Dat is waar het om draait tijdens de Astrologie- en meditatieweekenden van Natasja Kuipers. Dit jaar wordt het weekend voor het eerst in Amsterdam georganiseerd.

Elk jaar wordt in Lochem het Astrologie- en meditatieweekend georganiseerd, door astrologe Natasja Kuipers en meditatiecoach Charlotte van 't Klooster. Op verzoek van velen gaat dat nu ook in Amsterdam gebeuren, op 11 en 12 oktober 2008 in fotostudio Studio8.

Tijdens dit weekend werken de deelnemers met de eigen horoscoop en leren ze diverse meditatietechnieken. De astrologiecursus geeft inzicht in jezelf en laat ook zien waar blokkades zitten. De thema's die tijdens de astrologielessen worden behandeld, keren terug in de vorm van diverse meditaties, lichaamsoefeningen en visualisaties. Daarnaast geven de meditaties handvatten voor persoonlijke groei. Tijdens het weekend doet men veel nieuwe kennis op, maar er is ook tijd voor ontspanning. De afwisselende programmaonderdelen zijn goed op elkaar afgestemd, zodat lichaam en geest in balans blijven.

Het Astrologie- en meditatieweekend wordt gegeven door astrologe Natasja Kuipers, die bekend is van het RTL-programma Astrotijd en meditatiecoach Charlotte van 't Klooster. Iedereen die geïnteresseerd is in astrologie en meditatie kan zich opgeven. Voorkennis is niet nodig, maar mag wel.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Natasja Kuipers.

Lees ook:Astrologie- en meditatieweekend in Amsterdam
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van september 2008
Lees ook:Leer mediteren met Natasja Kuipers en Charlotte van ‘t Klooster
Lees ook:Astrologieworkshops van Natasja Kuipers
Lees ook:Astrologieworkshop aan zee!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>