Leven vanuit verbinding op het Open Up! festival

Een verbindende reis langs verdiepende workshops, rituelen, healing, meditatie, wereldmuziek, zang, dans, theater en nog veel meer. Dat is het Open Up! festival dat van 13 t/m 19 juli wordt georganiseerd te Uffelte, Drenthe. Dit jaar met het thema 'leren leven vanuit verbinding'.

Voor de derde maal wordt dit jaar het internationale Open Up! festival georganiseerd. Dit keer een hele week, in plaats van drie dagen. Het thema van de festivalweek is 'leren leven vanuit verbinding'. Gedurende de week wordt je meegenomen op een reis naar de ervaring van echte verbinding met (hogere aspecten van) jezelf en anderen.

Op het workshopprogramma van Open Up! staan onder anderen familieopstellingen, improvisatietheater, sjamanistische rituelen, innerlijk kindwerk, vrouwen- en mannenwerk, de helende reis van Brandon Bays, The Work van Byron Katie, Oneness Blessings, yoga, dynamische meditaties, kruiden- wandelingen, concerten met nationale en internationale muzikanten, intuïtief schilderen en diverse dansvormen, waaronder Biodanza en Sense Dance. Een andere rode draad zijn de sharinggroepen , waarin alle deelnemers en workshopleiders dagelijks bij elkaar komen om hun ervaringen te integreren. Vooral 'doen' en 'ervaren' staan centraal.

Naast de workshops kun je bovendien genieten van een groot aantal nationale en internationale muzikanten, dansers en theatermakers.

Kinderen tot en met 17 jaar hebben hun eigen programmatijdens het Open Up! festival. Hierbij is er veel aandacht voor het creëeren van een veilige en liefdevolle plek voor de kinderen. Zij kunnen naar hartelust spelen, ontspannen en avonturen beleven. Naast doorlopende activiteiten zoals knutselen en tekenen, zijn er ook dagelijks workshops voor de kinderen, zoals kinderyoga, speurtocht in het bos, loket voor levensvragen en capeoeira.

Voor meer informatie over Open Up! kun je terecht op de website van het festival.

(Bron: Open Up!)
(Bron illustratie: Open Up!)

Lees ook:Top 3 Spirituele festivals
Lees ook:Spiritualiteit, openheid en inspiratie op het Open UP!-festival
Lees ook:Yoga Magazine Festival in de Tolhuistuin
Lees ook:Relatie als groeipad: Hieros Gamos festival
Lees ook:Green Spirits Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>