Beurs: ‘Het Paranormaal alternatief’

Op zaterdag 17 en zondag 18 mei is er weer een paranormaalbeurs in Evenementenhal Rijswijk te Rijswijk. De tweedaagse beurs 'Het Paranormaal Alternatief'  is de grootste spirituele beurs van de Benelux en geldt als ontmoetingspunt voor alle grote namen uit de paranormale wereld en alternatieve branche. Ruim 400 deelnemers uit Nederland en België presenteren een compleet aanbod van alle denkbare paranormale en alternatieve disciplines. Daarnaast biedt het evenement ook nog circa vijftig lezingen, workshops, demonstraties en optredens.

Het Paranormaal Alternatief is de ideale gelegenheid om eventuele drempelvrees te overwinnen en kennis te maken met een interessante wereld. Zo kan men bij de consultstands terecht voor het laten maken van een horoscoop, handlijnkunde, tarot, auratekenen, numerologie, droomanalyse, reiki, psychometrie, hypnotherapie, helderziende waarnemingen, spirituele tekeningen en veel meer. De alternatieve branche wordt vertegenwoordigd door een aanbod van onder meer stoelmasseurs, iriscopisten, Shiatsu therapeuten en zaken op het gebied van acupunctuur, homeopathie en voetreflexologie. Bij de vele verkoopstands is nagenoeg alles verkrijgbaar van etherische oliën, natuurvoeding, massagekussens, biosensoren, magneetproducten, boeken, gezondheidsstenen, sieraden, cd’s, boeddhabeelden tot klankschalen, trommels en New Age artikelen. Ook geven diverse opleidingsinstituten voorlichting over cursussen en opleidingen.

Naast de talloze stands worden er circa 50 lezingen, demonstraties en workshops gegeven. Bekende spirituele werkers onder wie Gerard Heutink, Jan C. van der Heide, Olaf Koning, Robert Raap en Ed van Roosmalen demonstreren tijdens één of meer van de drie Paranormaal Alternatief beurzen helderziende waarnemingen en Rob van der Wilk laat u kennis maken met hypnose.

Voor meer informatie over 'Het Paranormaal Alternatief' kun je kijken op de website van Evenementenhal Rijswijk.

(Bron: Evenementenhal Rijswijk)

Lees ook:Beurs: Het Paranormaal Alternatief
Lees ook:Gothic & Fantasybeurs
Lees ook:Gothic & Fantasy Beurs
Lees ook:Beurzen en evenementen in 2008
Lees ook:Internationale Mineralenbeurs voor verzamelaars en therapeuten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Beurs: ‘Het Paranormaal alternatief’

 1. JM van der Heiden

  L.S.
  Even ter uwer informatie, de data welke betreft de beurs over het paranormaal alternatief is oud (2008) en dus zeker niet meer aktueel. Op deze pagina kom ik bij “gerelateerde berichten” zelfs data tegen uit 2007.
  Beste vrienden, het is vandaag 2009 !!!
  Ik heb verder maar niet meer gekeken op uw site
  Met vriendelijke groet,
  JM van der Heiden

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>