Spiritualiteit in je leven integreren

Velen voelen zich aangetrokken tot spiritualiteit. Een kleinere groep lukt het om dit te integreren in zijn of haar dagelijkse leven. Een groot deel van de mensen die dit wel lukt zou anderen tevens willen begeleiden in zijn of haar spirituele pad, slechts een kleine groep hiervan lukt dit ook.

Je voelt je aangetrokken tot spiritualiteit, je wilt jezelf ontwikkelen, bewuster in het leven staan, je wilt het leven weer als een uitdaging ervaren en als begeleider of therapeut anderen hierin laten delen. De Academie voor Spirituele Integratie (ASPI) te Krommenie kan je helpen om deze stap te nemen.

De Academie voor Spirituele Integratie verzorgt opleidingen voor de energetische en psychosociale gezondheidszorg vanuit een spirituele attitude. In januari begint het nieuwe opleidingsjaar en op zondag 25 mei is er een open dag om kennis te maken met de verschillende opleidingen die ASPI te bieden heeft.

Tijdens de open dag kan men een lezing bijwonen over de structuur van de opleidingen en indien er tijd en gelegenheid voor is zal er een demonstratie worden gegeven. Op deze manier kan men ervaren hoe er op de academie wordt gewerkt.

Men dient zich van tevoren aan te melden voor de open dag, die begint om 14:00 uur. Voor meer informatie kun je kijken op de website van ASPI Opleidingencentrum.

(Bron: ASPI)

Lees ook:Voorjaarsprogramma Academie voor Geesteswetenschappen
Lees ook:Mini-workshops op informatiebijeenkomst SETH Academie
Lees ook:Gratis workshop ‘Realiseer je dromen’ in 2007
Lees ook:Leer je moedertaal weer spreken
Lees ook:Open dag Vrouw Holda

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Spiritualiteit in je leven integreren

 1. Tab

  Hehe. Het feit dat spiritualiteit wordt geacht iets “leuks” te zijn, toont dat het gaat om een tot entertainment gereduceerd geval. Spiritualiteit is eigenlijk zoiets als Bridge, alleen hoef je er niet zoveel bij na te denken.

    /   Reply  / 
 2. Karla

  Hallo Tab. Waar in dit artikel staat dan dat spirituateit leuk is of geacht wordt leuk te zijn. Ik kan dat nergens terugvinden. Spiritueel hoeft niet perse leuk te zijn, wel verrijkend. Het is niet als entertainment bedoeld, maar het is natuurlijk net hoe je het bekijkt. Een chakra-workshop oid kun je ook spiritualiteit noemen en dat kan best leuk zijn. Maar het IS niet spiritualiteit, maar een onderdeel van je spirituele ontwikkeling.

  Spiritualiteit is inderdaad wel veel in de media tegenwoordig, maar daar is niets mis mee naar mijn mening, als dat eraan bijdraagt dat mensen meer over hun spirituele ontwikkeling gaan nadenken..

  groetjes,
  Karla

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>