Thema-avond Feng Shui

De thema-avond van Triskal Healing Centre te Delft staat vandaag in hetteken van Feng Shui. Heb je het gevoel dat je uit balans bent? Of lopen de dingen in je leven niet zoals je zou willen? Misschien ligt het niet alleen aan jou maar ook aan de inrichting van je huis!

Wellicht wordt het eens tijd om je woonruimte om te bouwen tot een waar Feng Shui paradijs… Gewoon met je eigen spullen! Tijdens deze thema-avond van Triskal krijg je uitleg wat Feng Shui is, waar het vandaan komt en hoe je het op een makkelijke manier toe kunt passen in je eigen huis en in je eigen leven.

Feng Shui brengt de energie terug op plaatsen waar het ontbreekt. Er wordt weer harmonie gecreëerd in je huis en daardoor in jezelf, waardoor je je veel meer in balans zult voelen. Op deze avond kun je de indeling van je huis in een kleine tekening meenemen en zal er gekeken worden waar en hoe er meer energie kan komenen hoe er balans gecreëerd kan worden.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Feng Shui Challenge: in 9 dagen energie-boost voor je huis
Lees ook:Tarot thema-avond bij Triskal
Lees ook:Thema-avond zandlezen
Lees ook:Thema-avond positieve energie
Lees ook:Harmonie creëren met Feng Shui

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>