Vanavond Volle Maan-viering in Delft

Aanstaande maandag is het Volle Maan, maar ook kerstavond. Wie het druk heeft met de feestdagen, mag daarom best een beetje smokkelen en wat eerder van de energie van deze maan snoepen. Bijvoorbeeld vanavond in Triskal Healing Centre te Delft.

Vanavond viert Triskal vanaf 20:00 uur de Maan van de Langste Nacht. Deze Maan heeft als thema reiniging en een nieuw begin. Rond deze maan ligt het donkerste moment van het jaar al achter ons en zijn we ons bewust van het terugkerende licht.

"De bedoeling is met deze maan, dat je je zaken op een rijtje gaat zetten en dat men gaat nadenken over de essentie van alle dingen," laten Marianne en Monique van Triskal weten. "Men zal zich bewust moeten worden over wat niet echt belangrijk meer is, wat achter ons gelaten moet worden. Dit is iets wat je zult moeten doen, wil je ruimte maken voor nieuwe dingen die  in de nieuwe cyclus op je pad  zullen komen. Voordat je een nieuw begin kunt maken, zal er nou eenmaal een aantal dingen moeten veranderen."

Het reinigende effect van de energie van de Maan van de Langste Nacht komt hierbij heel goed van pas. Maak gebruik van deze reiniging om jezelf schoon en leeg te maken om het nieuwe zuiver en goed te kunnen ontvangen.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:De Maan van de langste nacht
Lees ook:De Maan van de Roos bij Triskal
Lees ook:Volle Maan-viering bij Triskal
Lees ook:De Grasmaan vieren bij Triskal
Lees ook:Vier de Grasmaan bij Triskal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>