Leer mediteren met Natasja Kuipers en Charlotte van ‘t Klooster

Van 28 tot en met 30 september geeft Natasja Kuipers, bekend van het tv-programma 'Ik ben in balans', samen met Charlotte van 't Klooster een weekendworkshop, waarbij persoonlijke ontwikkeling, meditatie en strologie worden gecombineerd.
Met de workshop 'Astrologie en Meditatie' leer je op verschillende manieren te mediteren en je leert je eigen horoscoop te duiden, waardoor je meer inzicht in jezelf gaat krijgen.

Onze huidige maatschappij is vooral gericht op presteren. Niet alleen op je werk maar ook daarbuiten. Alles moet snel en liefst nog sneller, meer of beter. Je dag zit vol gepland en je denkt in je pauze alweer na over hoe je het volgende probleem gaat aanpakken. Volgen jouw gedachten elkaar in zo’n rap tempo op dat je hoofd er van duizelt? Voel je je vaak lichamelijk energieloos, uitgeput? Dan is het tijd om lichaam en geest weer in balans te brengen. Meditatie kan je hierbij helpen.

Het doel van mediteren is om innerlijke rust te ontwikkelen. Mensen die vaak mediteren voelen zich rustiger, emotioneel sterker, lichamelijk fitter, zijn minder snel ziek, kunnen zich langer concentreren, voelen zich gelukkiger, kunnen beter met complexe situaties omgaan, beslissingen nemen en staan bewuster in het leven.

Tijdens de weekendworkshop van Natasja Kuipers en Charlotte van 't Klooster ga je leren mediteren om tot rust te komen en meer inzicht te krijgen in jezelf.

De workshop 'Astrologie en meditatie' wordt gegeven in centrum Athanor in Lochem, van 28 t/m 30 september 2007. Het centrum is omgeven door heuvels en weilanden en geeft voldoende ruimte en privacy. Tijdens het weekend word je volledig verwend met lekker en gezond eten en slaap je in comfortabele kamers met eigen badkamer. Wil je meer weten over deze en andere mediatietrainingen, neem dan eens een kijkje op de website van Charlotte 't klooster.

(Bron: Ik ben in balans)

Lees ook:Astrologie- en meditatieweekend in Amsterdam
Lees ook:Astrologie- en meditatieweekend nu ook in Amsterdam
Lees ook:Tips om mediteren vol te houden
Lees ook:Mediteren met Natasja Kuipers
Lees ook:Spiritueel bewustzijn door mandala tekenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>