Natuurbeleving op Sjamanenfestival

Van aanstaande donderdag 17 tot en met zondag 20 augustus vindt voor alweer de vijfde keer het Sjamanenfestival plaats, in de Belgische Ardennen. Tijdens deze dagen staat sjamanisme en natuurbeleving centraal, wat zich onder andere uit in de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende workshops, lezingen, meditaties en rituelen.

Het Sjamanenfestival begint aanstaande donderdag om 16:00 uur en opent met een ritueel waarna iedereen zelf kan beslissen wat hij of zij gaan doen. Er zijn mogelijkheden om deel te nemen aan diverse workshops en lezingen, zoals een introductieles Sjamanisme, een zweethutceremonie, vilten, orakelen, trancereizen, dansen, mediteren en nog veel meer.
Voor iedereen is er dus genoeg te doen tijdens het vier dagen- durende festival.

Het festival, wat plaatsvind op de Raphael boerderij in de Belgische Ardennen, wordt ook weer met een ritueel afgesloten. Toch is het voor iedereen, zowel gevorderdern als beginners of gewoon geinteresseerden in het sjamanisme, toegankelijk.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van het Sjamanenfestival.

(Bron: Sjamanenfestival)
(Bron illustratie: Sjamanenfestival)

Lees ook:Sjamanenfestival (17 t/m 20 aug) zorgt voor natuurbeleving
Lees ook:Natuurbeleving op het Sjamanenfestival
Lees ook:Sjamanistisch Festival in Rotterdam
Lees ook:Het Sjamanistisch Festival komt er weer aan
Lees ook:Het grootste Indoor Sjamanistisch Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>