Feestje van Radio Indigo

Spirituele Radioomroep Indigo viert feest! Zaterdag 7 juli aanstaande zal de eerste grote Indigoradio-ontmoetingsdag gehouden worden. De dag begint om 14.00 uur en zal tot in de kleine uurtjes voortduren. Het programma zal niet volgestopt worden met allerlei workshops, maar juist gericht zijn op het ontmoeten, er is 's avonds een grote swingparty en overdag zullen er wandelingen zijn, korte dansclinics en nog veel meer. Rond 18.00 uur zal er een gezamenlijke maaltijd genuttigd worden: Iedereen neemt voor het grote koude buffet wat te eten mee.De eerste grote ontmoetingsdag wordt gehouden op Landgoed Algoed (www.landgoedalgoed.nl) in Enschede. Stichting AlGoed stelt zich ten doel een welkome ontmoetingsplek te midden van de natuur in Twente  te creëren. In deze omgeving is er ruimte voor persoonlijke groei en bewustwording, ruimte om je oorspronkelijke zelf te her-ontdekken en ruimte om te zijn. De stichting organiseert, ondersteunt en initieert activiteiten die mensen uitnodigen om (weer) contact te maken met wie zij werkelijk zijn. Entree voor de dag bestaat uit een bijdrage voor Landgoed Algoed van 5 euro. Je mag zelf drank mee nemen, er is ook drank (ook non-alcoholisch) verkrijgbaar.
 
Het programma ziet er globaal als volgt uit:
 
14.00 uur Arriveren, Dansen, Ontmoeten
15.30 uur Wandelen
18.00 uur Gezamenlijk Eten
20.00 uur: Grote FreeSwing Indigo Party ; dansen. Meer gedetailleerde info komt nog.
 
Je kunt je aanmelden  door een mailtje met naam, adres, telefoonnummer en aantal personen te sturen naar [email protected]  en vervolgens 5 euro p.p. over te maken op gironummer 5127102 t.n.v. Indigo Spirituele Omroep te Enschede onder vermelding van Indigofeest.
 
Wil je mee helpen om deze dag tot een succes te maken? Neem dan contact op met Jeroen: 06-18534480

Lees ook:Feest van Radio Indigo
Lees ook:Programma Indigoradio-ontmoetingsdag is bekend
Lees ook:Indigo organiseert Swingparty
Lees ook:Binnenpret op de Indigodag
Lees ook:Zaterdag binnenpret op de Indigodag

1 Reacties // Reageer

One thought on “Feestje van Radio Indigo

  1. Linda

    Ook ik ben erg enthousiast over deze “jonge” site! Dit is de eerste site over mediteren, die zo uitgebreid en fris info geeft, op een moderne, vlotte en aantrekkelijke manier. Als je er per ongeluk op terecht zou komen,zou je zonder dat dat je doel was, zin krijgen eens te gaan proberen wat meditatie voor je zou kunnen betekenen! Petje af, om een onderwerp dat duizenden jaren oud is, zo’n frisse, aantrekkelijke uitstraling te geven! Zeker bezoeken, deze site, maar natuurlijk ook een avond gaan proberen!
    Biuro matrymonialne Rosjanki
    anonse matrymonialne

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>