Spiritual clubbing aan zee

A little beauty in the world, a little joy, a place where people can connect, sing and dance and be happy… starting with consciousness. Dat is de 'drive' achter de organisatie van Rishis, die spirituele feesten organiseert.

Na een succesvolle opening op 4 november bij Heren aan de Gracht in Amsterdam wil Rishis je graag uitnodigen voor het tweede event van Rishis op 28 april bij Rapa Nui op het strand van Bloemendaal (naast de republiek). Spiritual clubbing aan zee!

Een dag vol bewustzijn, spiritualiteit, muziek, dans: meditatie, kinderyoga, Human Design – combinatie tussen chakrafilosofie, astrologie en de mystieke leer van de kabbalah-  en de workshop ´Use Your Inner Voice. Leer over de kracht van je innerlijke stem en The Law of Attraction met zang, dans, rytme, trommels & sjamanisme. En daarna? Drink & dance op het strand op de spirituele house beats –en af en toe een gouwe ouwe- van DJ Morel, een IKI biertje of een gezonde fruitshake.. een massage en/of een reading.

Voor meer informatie en inschrijven kun je naar de website van Rishis.

Lees ook:Rishis Full Moon Party in het teken van de Innerlijke Reis
Lees ook:Rishis: Spiritual Clubbing
Lees ook:Rishis & Sensual Sushi
Lees ook:Innerlijke reis aan de hand van je chakra’s
Lees ook:‘De Stem van de Godin’, leven volgens de maancyclus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>