18 maart: De 23e Onkruidbeurs

Op zondag 18 maart 2007 is het weer tijd voor de Onkruid Opleidingen- en Gezondheidsbeurs. Van 10:00 uur tot 18:00 kan men het Euretco Expo Center in Houten bezoeken voor interessante lezingen, workshops en vele stands waar je terecht kunt voor informatie en attributen met betrekking tot de wereld van spiritualiteit, esoterie en alternatieve geneeswijzen. Het thema van de Onkruidbeurs 2007 is Sjamanisme.

Op 18 maart wordt de Onkruidbeurs voor de 23e keer georganiseerd. Er zijn meer dan tweehonderd stands op de beurs, verdeeld over drie hallen.
Je kunt er alle informatie krijgen over inspirerende opleidingen, deelnemen aan sjamanistische rituelen, bijzondere lezingen en mini-workshops bijwonen, ’n alternatieve behandeling ondergaan en natuurlijk gezellig shoppen bij de talloze ‘nieuwetijds’ stands.

In vier zalen vinden de hele dag inspirerende lezingen en workshops plaats. Geert Kimpen, schrijver van de bestseller ‘De Kabbalist’ vertelt je hoe je je dromen waar kunt laten worden met behulp van de kabbala. En filosoof Marcel Messing (auteur van ‘Worden Wij Wakker’) waarschuwt voor de gevaren van de elektronica en de duistere krachten uit de kosmos die ons bedreigen. Ook top-auteur Paul Liekens is er dit jaar bij. En de docenten van het Onkruid-College geven workshops in een apart daarvoor gereserveerde zaal. Er zijn nog veel meer sprekers die over tal van onderwerpen een boeiende lezing hebben voorbereid.

Extra leuk: Op zondag 18 maart kun je gratis met de trein reizen, wanneer je een boekenweekgeschenk hebt. Het boekenweekgeschenk geldt namelijk als treinkaartje! Dus: koop een boek in de boekenweek, lees het boekenweekgeschenk in de trein en reis zo gratis naar de Onkruidbeurs!

(Bron: Onkruid)

Lees ook:zondag 26 maart: Onkruidbeurs
Lees ook:De Onkruidbeurs is er weer bijna!
Lees ook:Groei thema Onkruidbeurs 2012
Lees ook:Kaartverkoop Lotusbeurs gestart
Lees ook:Nieuwe Lotus beurs in Houten

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “18 maart: De 23e Onkruidbeurs

  1. yogaterschelling

    Of toch maar een weekend in de buitenlucht zijn. Op het strand en in de duinen. Het voorjaar is begonnen. Zien wat er groeit en bloeit. Aanschouwen hoe de trekvogels naar het noorden vliegen. Frisse energie opladen en puur genieten. Met een yogaweekend op Terschelling ben je er helemaal uit.

      /   Reply  / 
  2. Meditatiestoel.nl

    dit was een dag in het teken van geur en kleur wat wij hebben vertaald in de 7 chakra kleuren van onze meditatiestoelen, dit met een groot succes en een kleurige stand hebben we er een onvergetelijke dag van gemaakt zeker voor degene die de stoel hebben aangeschaft zullen telkens als ze erop plaatsnemen hier in gedachten naar toe gaan

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>