11 maart: Nationale Astrodag

Op zondag 11 maart organiseert het tijdschrift Koorddanser de Nationale Astro-Dag met verschillende lezingen, workshops, een Astro-Markt én Astro-Dating. Tijdens deze dag, die plaatsvindt in Driebergen, kun je kennis maken met nieuwe kanten van jezelf aan de hand van astrologie.

Naast de Klassieke astrologie is er tijdens de Nationale Astro-Dag keuze uit een hele stoet 'nieuwe' oude astrologieën: Babylonische, Priester- , Esoterische, Chinese, Middeleeuwse en Vaste-Sterrenastrologie. Het aanbod is zo groot dat deelnemers al vooraf een keuze moeten maken voor de verschillende parallelsessies, lezingen en workshops.

Ook is er een Astro-Markt met verschillende aanbieders van informatie en nog meer astrologen. In een aparte ruimte zullen de hele dag diverse aanbieders van informatie zich presenteren. Ook zullen hier consulten worden gegeven door de aanwezige astrologen. Verder vinden bezoekers hier informatie om zich verder te ontwikkelen: informatie van de Astrologen Vereniging Nederland (AVN), en onder meer uitgevers van boeken over astrologie.

Verder is er tijden de Nationale Astro-Dag gelegenheid voor Astro-Daten: zoek en vind iemand waarmee je het astrologisch gezien uitstekend zou moeten kunnen vinden. Vergeet daarom niet je geboortedatum en -tijdstip niet mee te nemen!
Op een groot bord bij de entree van Nationale Astro-Dag kunnen bezoekers hun naam en geboortedatum zetten en de positie van hun mars en venus. Bv mars, 12 graden leeuw in het 8e huis. Weet je de posities niet van jouw venus en mars? Geen probleem, dat wordt dat ter plekke voor je uitgerekend als je de genoemde geboortegegevens bij je hebt.
Er ontstaat op deze manier een overzicht van alle aanwezige venussen en marsen. Zo kun je in een oogopslag zien, wie een aansluiting heeft op jouw venus en/of mars en kun je samen bv een kop koffie gaan drinken. Staat jouw venus of mars op ongeveer dezelfde positie als van iemand anders die op het bord staat vermeld, dan is er meestal een leuke klik.
Venus en mars gaan over de liefde, maar garanderen uiteraard niets. Zie het als een aardige manier om nieuwe contacten te leggen.

Voor meer informatie en het bestellen van toegangskaarten, kun je terecht op de website van Koorddanser.

(Bron: Koorddanser)

Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van maart 2007
Lees ook:Training Het Nieuwe Bewustzijn Natasja Kuipers
Lees ook:SP komt met meldpunt tegen Astro TV
Lees ook:Poll: Wat vind jij van programma’s als Astrotijd en AstroTV?
Lees ook:Bewust Haarlem Markt op zondag 7 september

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>