2 december Open Vollemaanviering Heksengoep Bergen

Wie altijd al geinteresseerd is geweest in volle maan-vieringen kan ook deelnemen aan de laatste openbare viering van een heksengroep uit de omgeving van Bergen. Sinds mei doen zij met elke volle maan een ritueel waar iedereen bij aanwezig mag zijn. Op zaterdag 2 december is de laatste Volle Maan-viering van 2006.

De volle maan-vieringen vinden plaats in het bos, dus het is goed als je makkelijke schoenen en kleding draagt. Er wordt vanaf 21:00 uur verzamelt ergens in Bergen, waarna alle geinteresseerden mee gaan naar de plek van het ritueel.
De viering is kosteloos, maar het wordt wel op prijs gesteld als iedereen wat te eten en of te drinken meeneemt.

Wie geinteresseerd is en/ of zich wil aanmelden kan een e-mail sturen.

Lees ook:Zondag 6 augustus openbare volle maan-viering
Lees ook:Zaterdag 9 september openbare volle maan-viering
Lees ook:Volle Maanviering van Gaia Anca
Lees ook:Vier de Bloemenmaan in Haarlem
Lees ook:Vier de Stormmaan met gelijkgestemden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>