Workshop Event voor persoonlijke ontwikkeling

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober wordt er in de Beurs van Berlage te Amsterdam een Workshop Event georganiseerd: een heel weerkend met workshops, allemaal gericht op je persoonlijke ontwikkeling. Het event heet ‘Perspectief’ en wordt georganiseerd door Volkskrant Banen.

Hoe werkt het?
Ben jij op zoek naar inspiratie en motiviatie in je persoonlijke of werkende leven? Sta je op een kruispunt of ben je bezig met een nieuwe stap in je carrière? Dan is Perspectief de kans om jezelf in één dag te verbeteren en jezelf op weg te helpen naar een volgende mijlpaal in je carrière.
Werk aan je persoonlijke ontwikkeling en bestel een dagkaart voor Perspectief. Maak een keuze uit één van de seminars; op 6 okt. ‘The 7 habits of Highly Effective People’ of op 7 okt. ‘IK-ologie, het seminar’ en kies vervolgens twee workshops uit meer dan 20 specifieke thema’s.

Voor meer informatie over Perspectief en voor kaartverkoop, kun je een kijkje nemen op de website.

Lees ook:Woensdagmiddag open dag bij De Sprong
Lees ook:De Sprong organiseert open dag
Lees ook:‘Je levenswerk – gepassioneerd leven, spiritueel groeien’
Lees ook:Thema-avond Psychosynthese bij De Sprong
Lees ook:Groei thema Onkruidbeurs 2012

1 Reacties // Reageer

One thought on “Workshop Event voor persoonlijke ontwikkeling

  1. Sander Vrugt van Keulen

    Leuk event! Maar niet het enige event op het gebied van perssonlijke ontwikkeling met allerlei workshops: op vrijdag 1 juni 2007 wordt het jaarlijkes non-profitevent verrassingsdag.nl gehouden. Je kunt kiezen uit meer dan 35 professionele workshops binnen het thema ‘ontmoeten’!

    Kijk op de website voor meer info; durf jij de keuze aan??

    Sander

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>