Lezing ‘Spiritualiteit voor de 21e eeuw’

Op woensdagavond 20 september is er in de Beurs van Berlage te Amsterdam een lezing en dialoog met Andrew Cohen te bezoeken, met als thema ‘Spiritualiteit voor de 21e eeuw’. De Amerikaanse visionair en oprichter van What is Enlightenment?-magazine, Andrew Cohen, zal deze avond beginnen met de essentie en het belang van zijn werk uiteen te zetten.

In Evolutionaire Verlichting komt Oosterse wijsheid samen met de Westerse passie voor vooruitgang en vernieuwing. Na de pauze is er gelegenheid vragen te stellen en kunnen deelnemers zelf de diepe en bevrijdende mogelijkheden van deze visie ontdekken en ervaren.
Tijdens deze tweeledige avond zal men ontdekken wat het grootst mogelijke kader voor ons bestaan is, herkennen wat het ‘Authentieke Zelf’ is – dat deel van elk van ons dat niets liever wil dan bewust evolueren en onderzoeken wat de filosofische en spirituele impact is van bewuste evolutie voor je eigen leven.

De toegangsprijs voor de avond is vijfendertig euro. Voor studenten en stadspashouders wordt er korting gegeven. De voertaal is Engels.
Om kaarten te reserveren, kun je bellen naar Beurs van Berlage, 020- 5217575. Voor meer informatie kun je bellen met 020 – 4221616 of een kijkje nemen op www.enlightennext.org/amsterdam.

(Bron illustratie: www.enlightenment.com)

Lees ook:De wereld verbeteren via de radio
Lees ook:Bewust keuzes maken met de energie van de Volle Maan
Lees ook:Workshop Event voor persoonlijke ontwikkeling
Lees ook:Bewust werken voor freelancers
Lees ook:Internationaal Therapeut Beurs 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>