Kennismakingsmiddag voor mensen die hun spirituele beleving aan de natuur koppelen

Op zaterdag 26 augustus organiseert Vrouw Holda op veler verzoek een kennismakingsmiddag voor mensen die op zoek zijn naar contact met mensen die, net als zij, hun spirituele beleving aan de natuur koppelen. De middag vindt plaats vanaf 14:00 uur in het park bij de euromast.

De kennismakingsmiddag is een gezellige en informele bijeenkomst zonder groot ceremonieel, maar wel met bijvoorbeeld de mogelijkheid om een drumles mee te maken. Heb je een djembé, sjamanen- of healing drum, neem deze dan ook zeker mee, dat is voor ons namelijk een stuk praktischer dan het huren van djembé’s. Verder geven Kyra en Nathalie van Neona Maris een demontratie over chakra’s. Vrouw Holda zelf is van plan om een mini-workshop gronden/aarden te geven.
Heb je zin om zelf je kennis met de anderen te delen, bijvoorbeeld in de vorm van een workshop of een demonstratie? Graag! Laat dit dan weten via [email protected].

De ‘cirkel in het park’ is gratis, maar ook zelfvoorzienend. Iedereen neemt iets mee om met de anderen te delen, of dat nu een deken is om op te zitten, een fles limonade, een pak koekjes, of wat je maar wilt.

Voor meer informatie over de dag en de precieze lokatie, kun je een kijkje nemen op de website van Vrouw Holda.

(Bron: Vrouw Holda)

Lees ook:Themamiddag ‘Gronden en aarden’
Lees ook:Open dag Vrouw Holda
Lees ook:Nieuwe Maan-cirkel van Vrouw Holda
Lees ook:Leer de lessen uit de natuur met Vrouw Holda
Lees ook:Workshop pendelen bij Vrouw Holda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>