Healing Drum Circle voor Moeder Aarde

Op zondag 17 september wordt er weer een Healing Drumming circle georganiseerd voor Moeder Aarde. Dit gebeurt in Amsterdam, onder leiding van Benjamin Two Bears en in samenwerking met verschillende drumcirkels.

De Healing Drumming circle vindt plaats van 12:00 tot 14:00 uur in het Oosterpark te Amsterdam. Iedereen die geinteresseerd is en in het bezit is van een Healing Drum, een Sjamanentrommel, Djembé of handtrommel, is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze Drumming circle.
Er wordt deze middag gedrumd en getrommeld voor Moeder Aarde, voor Vrede en voor de mensen zelf. De hartklop van Moder Aarde zal worden versterkt met de drum en via de diepe klanken zal men zich opnieuw kunnen verbinden met de kracht die de mens draagt, voedt en indpireert.

"Na alles wat wij van de Aarde hebben ontvangen, maar ook bruut hebben genomen, willen wij haar op deze wijze iets van haar kracht terug geven," zegt Benjamin Two Bears, die de drumcirkel zal gaan leiden. "We geven op deze wijze aan dat we dankbaar zijn."

De toegang en deelname aan de drumcirkel is gratis en ook geinteresseerden de niet in het bezit zijn van een trommel zijn van harte welkom om mee te genieten.

Voor meer informatie kun je terecht bij Benjamin Two Bears, via e-mail: [email protected], of telefonisch: 06-30577751.

Lees ook:27 april Healing Drum Circle voor Moeder Aarde
Lees ook:Healing Drumming Circle
Lees ook:Healing Drumming Circle op 1 juni
Lees ook:Drummen voor Moeder Aarde
Lees ook:Healing drumcirkel voor Moeder Aarde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>