Volgend weekend Castlefest

Volgend weekend is het weer tijd voor Castlefest, het evenement wat zch afspeelt in de middeleeuwen en waar je heen kunt wanneer je geinteresseerd bent in gothic, fantasy, (keltische) spiritualiteit, wicca en nog veel meer. Castlefest 2006 is in het weekend van 4, 5 en 6 augustus 2006 en vindt plaats op het terrein van kasteel Keukenhof te Lisse. De tuinen rondom Kasteel Keukenhof zullen wederom een metamorfose ondergaan: door het overweldigende succes van Nederlands allereerste Castlefest in 2005, zal daar weer een Middeleeuwse wereld verrijzen waarin jong en oud zich kan laten meevoeren naar lang vervlogen tijden.

Dit jaar zal Castlefest nog meer in het teken staan van de middeleeuwen dan voorheen. Naast sfeer proeven kunnen de bezoekers ook nu weer echt deelnemen aan het Middeleeuwse leven. LARP (Live Action Role Playing) kom je er overal tegen, volledig in stijl geklede acteurs die zomaar in een wild zwaardgevecht kunnen uitbarsten. En wie zich geroepen voelt doet gewoon mee.
Bovendien is er live muziek van Omnia, Faun en nog vele andere bands. Er is een middeleeuwse markt, maar er zijn ook markten die je aan je gothic-, fantasy- en spirituele behoeften voorzien.
Behalve kijken, luisteren en shoppen kun je ook aan vele activiteiten deelnemen, zoals zwaardvechten, wicca-rituelen, boogschieten en nog veel meer.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van Castlefest.

(Bron illustratie: Castlefest.nl)

Lees ook:Nieuwe cd Omnia
Lees ook:Gothic & Fantasybeurs
Lees ook:Elf Fantasy Fair
Lees ook:Bijzonder spiritueel weekend
Lees ook:Archeon in het teken van midwinter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>