Win boek Paul Loomans over emoties

Het nieuwste, tweede boek van zenmonnik Paul Loomans is verschenen: “Goed gevoel, Emoties als medicijn”. Wij mogen van uitgeverij AnkhHermes maar liefst 3 exemplaren weggeven!

emoties als medicijn

Paul Loomans geeft geweldige cursussen over hoe je kunt omgaan met stress. Jaren geleden alweer volgde ik een cursus bij hem, en nog steeds gebruik ik enkele van zijn tips. Onze gastblogger Joris Kelderman las het nieuwste boek van Paul Loomans en schreef speciaal voor ons een prachtige recensie. Al met al kan ik vanuit de grond van mijn hart  “Goed gevoel, Emoties als medicijn” aanraden.

Nieuwsgierig geworden? Wil jij het boek lezen? Om kans te maken op een exemplaar van “Goed gevoel, Emoties als medicijn”, laat je je e-mailadres achter en beantwoord je onderstaande vraag. Je kunt nog meedoen tot 22 december 2016. Daarna nemen we contact met de winnaar op. Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd.

Hoe heet het bedrijf van Paul Loomans?


Lees ook:Emoties als medicijn
Lees ook:Beste Spirituele Boek van 2013: Ik heb de tijd
Lees ook:Win het nieuwe boek van Annemarie Postma!
Lees ook:Abstracte kunst van Paul Smeets
Lees ook:Spirituele boekenlijst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>