Win kaarten lezing Frank Kinslow

Quantum Entrainment (QE) is een supersnelle healingmethode. Dr Frank Kinslow geeft 14 maart 2014 een lezing over de eenvoudige maar diepgaande principes van de healingmethode. Hij illustreert deze principes met oefeningen die je direct kunt doen met onmiddellijk resultaat. Benieuwd? Wij mogen drie vrijkaarten weggeven!

De lezing van Frank Kinslow is de perfecte introductie voor iedereen die wil begrijpen hoe je snel en eenvoudig genezing tot stand brengt en harmonie creëert in lichaam en geest. QE draait kort gezegd om een ervaring van diepe vrede. Je leert hoe je een diepe staat van hoger bewustzijn oproept. Daardoor ontspan je op zo’n diep niveau dat healing automatisch plaatsvindt. Zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau.

[Copyright foto: Bliz Events]

Frank Kinslow is ervan overtuigd dat iedereen dit hogere bewustzijn in een paar minuten kan ervaren, omdat het simpelweg al aanwezig is. Je hoeft niet je best te doen. Het vraagt alleen om  bewustwording.

Frank Kinslow is 14 maart 2014 van 20.00 tot 21.30 uur in het MERCURE Hotel Amsterdam voor zijn lezing. De zaterdag en zondag daarna geeft hij workshops.

Wil jij naar de lezing van Frank Kinslow? Vertel ons waarom! Vul snel hieronder je gegevens in!


Lees ook:Quantum Entrainment®: spontane genezing
Lees ook:Roy Martina in Groningen voor Detox-lezing
Lees ook:Zen monnik ontmoet ‘the Secret’
Lees ook:Creëer de werkelijkheid die jij wenst
Lees ook:Healingavond bij De Sprong

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>