Spiritueel Kerstcadeau 4: Astrologische Inzichtkaarten van Natasja Kuipers

Ben je geïnteresseerd in astrologie en wil je er graag iets meer mee doen? Wellicht zijn de Astrologische inzichtkaarten van Natasja Kuipers dan wel iets voor jou. Deze set bevat 40 kaarten die, gebaseerd op de stand van de sterren en planeten, inzicht kunnen bieden in je situatie.

De Astrologische inzichtkaarten zijn een mooi vervolg op het Astrologiewerkboek van Natasja Kuipers, maar ook los daarvan een mooie aanwinst voor iedereen die zich bezig houdt met astrologie of die gewoon wat inzicht kan gebruiken.

En ik mag deze week vijf sets weggeven!

Antwoord op dringende kwesties
Met het astrologiewerkboek leer je je eigen geboortehoroscoop te lezen. De inzichtkaarten gaan iets verder: ze geven direct antwoord op urgente kwesties. De kaarten zijn dan ook ontstaan uit een vraag die vrijwel iedereen heeft, die bij Natasja in de astrologiepraktijk komt: wat kan ik doen om uit deze vervelende of penibele situatie te komen?

Lekker praktisch
De 40, overigens prachtig vormgegeven, kaarten hebben als doel om je te stimuleren in je persoonlijke ontwikkeling. Ze bevatten teksten als ‘Eet en Leef gezond’, ‘Word eens boos’, ‘Vergeef’ en ‘Doorleef je emoties’. Deze geven antwoord op de open vragen die je kunt stellen bij het trekken van een kaart.

Het mooie van de inzichtkaarten vind ik dat er niet van je te verwacht zo’n tekst helemaal alleen en op gevoel te interpreteren. Er zit een boekje bij waarin verdere uitleg van de kaart staat. Deze is prettig geschreven: duidelijk en niet ‘zweverig’. Ook worden er bij elke kaart twee opdrachten gegeven. Je kunt er zelf voor kiezen of je er één van de twee uitvoert, allebei, of helemaal geen. Dat is natuurlijk aan jou. Maar de opdrachten geven in elk geval extra duidelijk aan wat de kaart probeert te zeggen en bieden meteen een praktische oplossing. Echt een kaartenset van deze tijd!

Voor beginners en gevorderde astrologen
De Astrologische inzichtkaarten kunnen door iedereen worden gebruikt. Je hoeft niet eens per sé iets van astrologie af te weten. Wel is het zo dat je er volgens mij meer mee kunt naarmate je er meer van weet. De kaarten zijn immers door een astroloog gemaakt!

Ben je zelf astroloog? Dan nodigt Natasja Kuipers je uit om verder te kijken en je eigen kennis, ervaring en specialisme in te zetten om nog meer betekenis uit de kaarten te halen. “Mijn eigen ervaring is dat de Astrologische inzichtkaarten bij het duiden van een geboortehoroscoop bepaalde thema’s die op dat moment aandacht nodig hebben, omhoog kunnen halen”, laat Kuipers weten.

Win een set Astrologische inzichtkaarten van Natasja Kuipers!
Het is de Spirituele Kerstcadeauweek op Spiritualiteit.blog.nl en dat betekent dat je elke dag kans maakt op andere prijzen. Vandaag mag ik maar liefst vijf exemplaren weggeven van de Astrologische Inzichtkaarten van Natasja Kuipers, bestaande uit de kaarten en het boekje.

Wil jij kans maken? Plaats dan een reactie onderaan dit artikel! Als je een van de winnaars bent, krijg je bericht per e-mail.

Wil jij de Astrologische inzichtkaarten van Natasja Kuipers winnen?

Lees ook:Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013!
Lees ook:Workshop ‘De astrologische Maan’ van Natasja Kuipers
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Steenbok (23 december t/m 20 januari)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Ram (22 maart t/m 20 april)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)

36 Reacties // Reageer

36 thoughts on “Spiritueel Kerstcadeau 4: Astrologische Inzichtkaarten van Natasja Kuipers

 1. els

  Inzichten. Tja die hebben we allemaal nodig om goed in het leven te kunnen blijven staan

    /   Reply  / 
 2. Daniella

  Wat n ontzettend leuk gebaar! Maak graag kans om op astrologisch verkenningspad te gaan met deze prachtige kaartenset <3

    /   Reply  / 
 3. Chantal

  Ik was aan het denken hoe ik mijn inzicht kan vergroten stuit ik hierop hoe kan het lopen

    /   Reply  / 
 4. Hellen

  Ik heb tijdens een twittersessie van Natasja een advies mogen krijgen en mijn god wat is ze goed! Ik ben zeer benieuwd naar deze inzichtkaarten! Op naar een inzichtelijk 2013!

    /   Reply  / 
 5. Karima

  Wauw prachtige kaarten ;-) ) die wil ik wel winnen hihi xxxx

    /   Reply  / 
 6. Michel

  Het astrologisch werkboek is al een succes zeer overzichtelijk en begrijpelijk geschreven en een genot om te lezen. Haar kaarten zullen ook wel TOP zijn daar ga ik vanuit. Natasja ga zo door.

    /   Reply  / 
 7. Leonieke

  Wat een leuk initiatief!! Zeker in de kerstperiode waarin niet iedereen de mogelijkheid heeft zichzelf iets zinvols als deze astrologiekaarten kado te doen.

  Ik vind het zelf leuk dat kaarten een mooie manier is om jezelf en anderen een spiegel te kunnen voorhouden.
  Astrologie ik geloof er zeker in maar toch nooit actief iets meegedaan. Zou deze kaartenset de eerste stap zijn om mij nog serieuzer met astrologie bezig te houden? Wie weet zelfs in mijn aankomende praktijk. Tijdens spiegel sessies.

  Fijne feestdagen!

    /   Reply  / 
 8. Monique

  zelf nog zoekende naar de juiste kaarten…misschien moest ik hier zijn en wordt ik gestuurd…zou mooi zijn, we wachten af…

    /   Reply  / 
 9. Monique

  Ik zou ze heel graag krijgen om mezelf en mijn gezin inzicht te geven om meer uit de dagelijkse dingen in het leven uit te halen!Zo helpen we elkaar en kunnen we dat weer doorgeven aan anderen als ze het nodig hebben.
  Fijne Feestdagen en alle goeds voor 2013 toegewenst.

  Met vriendelijke groeten.

    /   Reply  / 
 10. Rowena

  Ik wil ze graag winnen en aan mijn moeder geven. Zij begint zich te ontplooien in de astrologie. Dit vind ik een ontzettend mooi cadeau voor haar. Zelf heb ik ze al en ik ben er ontzettend wijs mee!

  Warme groet, Rowena

    /   Reply  / 
 11. mieke buth

  Zou leuk zijn mijn duizenden ego-gestuurde overwegingen en inzichten te kunnen varieeren met wat zinvollere van buiten mijn vertroebelde geest.
  wie weet heb ik eens geluk…met deze actie
  Zo niet…is mijn eigen wijsheid misschien toch de wijste!!

    /   Reply  / 
 12. ine

  Na een jaar waarin ik een beroerte heb gekregen, kan ik wel wat inzicht krijgen hoe nu verder:fysiek,psychisch. Misschien krijg ik dat met de inzichtkaarten.

    /   Reply  / 
 13. Mary

  Ik zou zo graag die kaarten willen winnen! Het zijn mooie kaarten waardoor ik intuïtief verder kan groeien. Plus ik kan dan de kaarten leggen voor mijn familie en vrienden als ze ook intuïtief verder willen groeien.

    /   Reply  / 
 14. Gé Geurtsen

  Ben benieuwd wat ze over me zeggen ;)

    /   Reply  / 
 15. Maryse Hocks

  Ik wil de kaarten graag winnen al komen ze te laat om te weten of we na morgen wel een toekomst hebben :)

    /   Reply  / 
 16. Marieke

  Ik heb zelf het astrologiewerkboek en ik weet uit eigen ervaring hoe helder en raak Natasja schrijft. Ze benoemd de dingen gewoon zoals ze zijn. Ik ben daarom ook zeer benieuwd naar deze inzichtkaarten. Vaak vind ik inzichtkaarten te zweverig, maar ik weet zeker dat deze kaarten wel duidelijk en praktisch uitvoerbaar zijn. Ik doe daarom graag mee met de winactie :-)

    /   Reply  / 
 17. Ingrid

  Heb haar Astrologie Werkboek ook, echt heel interessant en toegankelijk! Benieuwd naar de kaarten. Alvast fijne feestdagen allemaal!

    /   Reply  / 
 18. lieke

  Wat leuk! Ik kende deze nog niet en moet zeggen dat ik erg nieuwsgierig geworden ben na erover gelezen te hebben. En met een beste vriendin die astroloog is zou het helemaal goed moeten komen zou je zeggen. Ik vind het namelijk altijd ook erg leuk om met meerdere mensen kaarten te leggen, dat geeft met regelmaat hele verassende inzichten. Dus ja, zou ze graag winnen! Fijne feestdagen allemaal!!

    /   Reply  / 
 19. sandra oldekamp

  Zou ik graag willen winnen voor mijn dochter

    /   Reply  / 
 20. Bar

  Altijd welkom zo’n set met inzichtkaarten! Wellicht een verdieping voor mijn interesse in astrologie!

    /   Reply  / 
 21. Maaike

  Ik ben als hobby graag bezig met astrologie en heb gemerkt dat het zeker voor anderen, erg leuk kan zijn het spelenderwijs, stapje voor stapje onder de knie te krijgen…dus, ik doe graag mee!

    /   Reply  / 
 22. Miek

  Wat tof! Ik heb Natasja gezien en gesproken op het happinez festival. heb daar de kaarten gezien en gevoeld en ik trok de kaart die ik net had gelezen in het bijbehorende boekje… heel bijzonder! Ik heb ze niet, zou ze graag hebben en zéker winnen!

    /   Reply  / 
 23. Jacqueline

  Wauw..mooie manier om het nieuwe jaar te beginnen met elke dag een mooi nieuw inzicht… ben niet thuis in astrologie (hoewel men mij soms wat zweverig en niet van deze wereld noemt;-) maar met deze kaarten zou dat goed moeten komen.. super!

    /   Reply  / 
 24. Vivianne

  Inzichtkaarten vind ik geweldig! Echt iets om elke dag 1 te trekken en even bij stil te staan…Allen heb ik er zelf nog bijna geen…dus het zou een heel mooi kado zijn voor onder mijn kerstboom!

    /   Reply  / 
 25. Julia...

  Leuke prijs!! Die wil ik wel winnen ja.

    /   Reply  / 
 26. Laura

  Ik ben erg heel benieuwd naar!
  Groetjes,

    /   Reply  / 
 27. Anita H.

  Ik doe graag mee.

    /   Reply  / 
 28. Marielle

  Wat een leuk gebaar! Naast dat ik al een tijd op zoek ben naar inzichtkaarten, ben ik zelf ook astrologe. Of nou ja, ik heb de zesjarige opleiding bij Karen Hamaker en Ludy Hoogeveen dit jaar afgerond. De website heb ik al even, maar echt officieel voor mezelf beginnen blijft spannend. Het boek van Natasja heb ik en is een heel fijne en mooie aanvulling. Als de kaarten net zo verhelderend, fris, leuk en mooi zijn ben ik héél blij en dankbaar wanneer ik ze win :-)
  Heel fijne dagen allemaal en alvast een heerlijk 2013 gewenst,
  Marielle

    /   Reply  / 
 29. Tineke Boogaarts

  ik wil er wel kennis mee maken om in Astrologisch Centrum Noordknoop te Amersfoort te gebruiken en te promoten.
  collegiale groetjes
  Tineke

    /   Reply  / 
 30. Pingback: Spiritualiteit.blog.nl geeft VEEL spirituele kerstcadeaus weg! | Spiritualiteit

 31. Mariechen

  kan ik er ook mijn astrologische inzichten mee vergroten? Dan wil ik deze kaarten zeker winnen

    /   Reply  / 
 32. Marlies V

  ik wil beter kunnen interpreteren! De kaarten gaan mij hier zeker bij helpen!

    /   Reply  / 
 33. caro

  Heerlijk zo’n spirituele kerst actie!!!
  En geweldig mooie prijzen die je weg geeft.
  Ben zeer benieuwd naar deze astrologische inzichtkaarten, het valt me altijd weer op hoe je de juiste kaart op het juiste moment in je leven trekt.
  En het is ook nog mogelijk om een tarotlegging bij jou te winnen, ga me daar ook snel voor opgeven!!! leuk leuk leuk……….heerlijk kerstgevoel om nu al te krijgen, dank je daarvoor.

    /   Reply  / 
 34. Mientje

  Astrologie is nu adacadraba voor mij, maar via zo’n spel kaarten zou ik er graag iets meer te weten over willen komen.

    /   Reply  / 
 35. Hedwig

  Dit lijkt me erg interessant om me in te verdiepen, ik doe graag mee

    /   Reply  / 
 36. tjarda

  Dit zou een hele mooie toevoeging zijn in mijn spirituele zoektocht! En daarmee ook in mijn voornemen om als zelfstandige, mensen verder te helpen!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>