Dromen of werkelijkheid?

Wat is droom en wat is werkelijkheid? Iedereen heeft het zich wel eens afgevraagd. In de film Total Recall draait het om dromen. Of om werkelijkheid? Jij mag het zeggen…
Augustus is droommaand bij Spiritualiteit.blog.nl. Ter ere van dit thema en van deze spannende nieuwe film, Total Recall, kun je nu kans maken op een T-shirt van de film!

Total Recall
De film: “Welkom bij Rekall, het bedrijf dat dromen tot werkelijkheid kan brengen.” Voor fabrieksmedewerker Douglas Quaid (Colin Farrell) klinkt deze trip als de perfecte vakantie om even te ontsnappen aan het dagelijkse leven, ook al heeft hij een prachtige vrouw (Kate Beckinsale). Herinneringen aan het leven als superspion is net wat hij nodig heeft. Maar als er wat mis gaat met deze methodiek, wordt Quaid een opgejaagd man. Hij wordt achtervolgd door de politie, geleid door Chancellor Cohaagen (Bryan Cranston), en besluit samen te werken met een vrouwelijke rebelvechter (Jessica Biel) om Cohaagen te stoppen. Het is niet meer duidelijk wat fantasie en werkelijkheid is en Quaid ontdekt zijn echte identiteit, liefde en lot. Bekijk de trailer:

Meer weten over deze indrukwekkende film? Kijk op de website WelcomeToRecall.nl.

Win een van de drie T-shirts!
Spiritualiteit.blog.nl mag drie t-shirts weggeven van de film Total Recall. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is onderaan dit artikel antwoord geven op de vraag: ‘Welke droom zou jij graag werkelijkheid zien worden?’. Op 9 augustus, als de film in de bioscoop verschijnt, kiezen we de drie winnaars uit, die een T-shirt thuisgestuurd krijgen. Doe mee!

Welke droom zou jij graag werkelijkheid zien worden?

Lees ook:De maand van de droom
Lees ook:Leer Intuïtief Dromen duiden per e-mail
Lees ook:Jouw mening over… What the bleep do we (k)now!?
Lees ook:Salma Hayek maakt animatiefilm van Kahlil Gibran’s “De Profeet”
Lees ook:Creëer de werkelijkheid die jij wenst

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Dromen of werkelijkheid?

 1. Kriek

  Indrukwekkende trailer! Ik zou graag mijn droom werkelijkheid zijn worden. dat is de droom om een eigen praktijk te beginnen. op het gebied van alternatieve geneeswijzen. Lijkt me geweldig!

    /   Reply  / 
 2. Bar

  een mooiere wereld!

    /   Reply  / 
 3. Annette

  Het is mijn droom om meer te kunnen reizen met m’n gezin. Ieder jaar 6 weken rondtrekken in de zomervakantie, en een bescheiden voor- en najaarsbreak….

    /   Reply  / 
 4. Kevin

  Het zou mijn droom zijn dat ik ooit samen met Martin Scorsese en Steven Spielberg een film zou mogen maken, en dat het 12 oscars wint en dat we het eerlijk een meesterwerk mogen noemen.

    /   Reply  / 
 5. Karin

  Ik weet dat het onmogelijk is maar ik zou ZO graag willen vliegen als een vogel in de lucht !
  Die vrijheid…..dat gevoel WAUWWWWWWWWWWWWWW :-)

    /   Reply  / 
 6. christian beuzel

  wereldvrede , geen honger of dorst meer , geen dieren leed en een einde aan de vervuiling, minder consumtie van vlees zodat dieren en mensen weer met elkaar in harmonie kunnen leven.
  ik droom van een wereld waarin een hertejong kan spelen voor de ogen van een groep leeuwen , terwijl daartussen mensen van alerlij ras en geloofsovertuiging een grote picknick organiseren. terwijl de muziek verzorgd word door een groots orkest bestaande uit veelerlij zangvogels , nachtegaals , winterkoningkjes , zanglijsters , merels en andere vogels van veelkleurig pluimage die tesamen een oorstrelende symfonie ten gehoor brengen en dat terwijl aan de randen van de picknick geintreseerd en compleet in vervoering een schare van verschilende andere dieren naast elkaar in vrede meedeinen op het ritme van de muziek, terwijl ze af en toe hun kop liefkozend laten rusten op hun partner . en dat alles word dan goedkeurend aanschouwd door een breeduit lachende volle maan.

    /   Reply  / 
 7. Anita H.

  Vroeger droomde ik heel vaak dat ik kon vliegen, door zwembewegingen te maken. Een heerlijk gevoel. Dat zou van mij wel werkelijkheid mogen worden.

    /   Reply  / 
 8. Maikel

  Ik heb een droom die ooit werkelijkheid kan worden: ik zou dolgraag eens dwars door de VS trekken in een grote cabrio over de Route 66. In mijn gedachten hoor ik dan al de tonen van Born To Be Wild en ik kan al genieten van het idee van complete vrijheid. Gaan en staan waar je wil, geen zorgen aan je hoofd en tijd is onbelangrijk. Ik hoop dan wel dat mijn trip prettiger verloopt dan wat de hoofdpersoon uit Total Recall overkomt!

    /   Reply  / 
 9. Jo van den Broek

  Ik zou heel graag eens door het heelal willen reizen. Van kinds af aan ben ik al gefascineerd door de ruimte, de sterren en de planeten. Ik lees en kijk graag naar science fiction en was vroeger veel op de sterrenwacht hier in de buurt te vinden. Wat moet het toch geweldig zijn om nieuwe werelden te ontdekken en te kunnen zien wat er nu nog voor ons verborgen is. Vooralsnog lijkt dat moment nog niet in de buurt, maar er heerlijk over dromen kan natuurlijk altijd!

    /   Reply  / 
 10. michel van der vlist

  mijn droom is om door een politiehond gebeten te worden in zo pak dat lijkt mij echt geweldig

    /   Reply  / 
 11. sandra oldekamp

  Dat overleden vertellen hoe het naar het leven eraan toegaat

    /   Reply  / 
 12. Marloes

  Mijn droom zou zijn dat alle mensen op aarde dezelfde taal zouden spreken. Minder misverstanden, minder vooroordelen, meer inhoudelijke gesprekken. Hopelijk konden we dan eens met z’n allen samenwerken in plaats van elkaar tegenwerken en hebben we dan eindelijk door dat we er gezamenlijk iets van moeten maken op deze wereld.

    /   Reply  / 
 13. Gé Geurtsen

  Feyenoord kampioen

    /   Reply  / 
 14. Stephanie

  Dat er geen ontwikkelingswerk meer gedaan hoeft te worden, puur omdat er geen oneerlijke wereld meer is!

    /   Reply  / 
 15. Derrek

  Ik zou willen dat ik kon vliegen, zoals superman

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>