Win een tarotlegging!

Het is weer tijd voor een leuke winactie op Spiritualiteit.blog.nl. Dit keer geef ik een tarotlegging weg. Altijd al de kaarten willen raadplegen? Of zit je momenteel in een bepaalde situatie waarin je wel wat raad van buitenaf kunt gebruiken? Lees dan gauw verder hoe je kans maakt op een gratis tarotreading!

Tarot
Een tarotlegging kan je meer vertellen over waar je nu staat in dit leven en inzicht bieden over hoe je met de situatie om kunt gaan. Ook kunnen de kaarten je mogelijkheden laten zien voor de (nabije) toekomst. Hierbij moet echter niet vergeten worden dat de toekomst nooit vast staat, je hebt alles zelf in de hand! Maar het kan nooit kwaad om hier wat hulp bij te zoeken natuurlijk…
De tarotlegging die je kunt winnen, wordt gedaan door de redactie zelf. Ik heb namelijk ook een eigen praktijk, Teachings of Avalon, waar men o.a. terecht kan voor persoonlijke tarotleggingen, reikibehandelingen en cursussen op het gebied van reiki, magie en hekserij.

Win een tarotlegging
Wat moet je doen om kans te maken op de tarotlegging? Simpel, geef hieronder aan in een reactie waarom jij kans wilt maken op deze prijs! Je hoeft niet in geuren en kleuren je situatie of je vraag voor te leggen (sterker nog, hoe minder ik weet, hoe beter, als ik een legging ga doen). Een korte reden waarom je wilt winnen is genoeg.
Je kunt aan deze actie meedoen t/m 5 juli. De winnaar krijgt een e-mail ter bevestiging en met het verzoek om een foto en de volledige naam door te sturen. Aan de hand van dit kleine beetje informatie wordt de reading gedaan, deze krijg je per e-mail toegestuurd. Uiteraard is het nadien ook mogelijk om vragen te stellen.

Waarom wil jij kans maken op een tarotlegging? 

Lees ook:Spiritueel Kerstcadeau 5: Een tarotlegging
Lees ook:Wist je dat…
Lees ook:Spiritualiteit.blog.nl geeft VEEL spirituele kerstcadeaus weg!
Lees ook:Winnen: kaarten Full Moon Party 9 december
Lees ook:Win een bijzondere cd van Spirituelemuziek.nl

28 Reacties // Reageer

28 thoughts on “Win een tarotlegging!

 1. Ellen

  Sinds kort heb ik het spirituele pad gevonden en ben laaiend enthousiast! Benieuwd wat deze legging nog meer voor mij in petto heeft.

    /   Reply  / 
 2. valerie delombaerde

  Is eens iets anders om jezelf wat beter te leren kennen met de tips en de raad die je krijgt.

    /   Reply  / 
 3. Patty

  Na een moeilijke tijd ben ik wel benieuwd wat dit jaar (nog) allemaal voor mij in petto heeft…

    /   Reply  / 
 4. Petronella

  Ik heb mijn rust weer een beetje gevonden, zou er wel achter willen komen, hoe ik dit verder vast kan houden.

    /   Reply  / 
 5. angela

  Na 2 jaar alleen maar tegenslag voor mij en.mijn kids weet ik niet meer hoe ik uit de negatieve situatie kan stappen.Ik hoop met een legging weer wat houvast te krijgen
  Warme groet
  Angela

    /   Reply  / 
 6. Lilly

  Tijden sta je met raad en daad anderen bij in moeilijke tijden. Zit er nu zelf in en iedereen om me heen verdwijnt als sneeuw voor de zon. Weet niet meer hoe ik verder moet.Als er een toekomst tipje van de sluier kan worden opgelicht voor me, zou dat zeer aangenaam zijn.

    /   Reply  / 
 7. sandra

  Omdat ik een nieuwsgierig aagje ben

    /   Reply  / 
 8. mayke

  Omdat ik erg benieuwd ben!

    /   Reply  / 
 9. mayke

  Omdat ik erg nieuwsgierig ben!

    /   Reply  / 
 10. inge

  ik wil graag een reading omdat ik mijn liefde niet kan vinden. Ik ben 9 jaar single en kom hem niet tegen. Dates genoeg gehad maar niet op zuivere gronden en dat tast het vertrouwen aan. Alleen is maar alleen en ik heb nooit de moed opgegeven om zonder maatje door het leven te gaan. Helaas…hij is nog niet op mijn pad gekomen. Omdat ik weinig familie en vrienden heb is de eenzaamheid soms heel erg voelbaar. De steun of een arm om me heen is er niet. Ik blijf positief denken.

    /   Reply  / 
 11. judith

  ik zou graag een reading willen om het volgende.

  ik ben een jonge dame die op dit moment begeleid zelfstadig woond, maar vroeger helemaal zelfstandig woonde.
  nu krijg ik ook meer oogproblemen en kan minder zien. ( c,v.i )
  ik zou graag willen weten wat nu op dit momend voor mij belangrijk is.
  moet ik juist minder gaan zien, om ervan te leren.
  moet ik mij gaan losmaken om de mensen die nu om mij heen staan.
  moet ik een nieuwe weg inslaan>>>

    /   Reply  / 
 12. Iris

  Wat een leuke prijs! Weer eens wat anders!! Altijd al zoiets willen doen, maar nooit de stap durven nemen.

    /   Reply  / 
 13. Riny Kuijlen

  Er is een omslag bezig in mijn leven en ik denk dat het daar nu de tijd voor is. Als mens zoek je echter altijd een bevestiging en vraag je je af of je op de goede weg bent en welke weg je in moet slaan om de mensen en mensheid te helpen.

    /   Reply  / 
 14. G Stoelwinder

  Zelf heb ik ook een engelen en heiligen kaarten maar de laatste tijd lukt het niet meer zo dus misschien leer ik hoe ik er beter mee om moet gaan.

    /   Reply  / 
 15. Josine

  Omdat ik werkeloos ben en nieuw werk zoek en geen idee heb wat er gaat gebeuren..

    /   Reply  / 
 16. Ria van Oosten

  Een tarotlegging biedt mij inzicht in wegen die nog onbegaanbaar zijn.

    /   Reply  / 
 17. Ronald

  Ik heb nog nooit mezelf kunnen vinden wie ik ben en wat ik ben en verkeer aldoor dat mensen mij niet begrijpen.

    /   Reply  / 
 18. Donja

  Tarotlegging intrigeert mij… maar heb er nooit de durf voor gehad. Deze kans wil ik dan ook met beide handen aanpakken!

    /   Reply  / 
 19. Anita

  Ik zou graag kans maken op deze prijs voor mijn vriendin.
  Ze had het er laatst met me over i.v.m haar latrelatie.

    /   Reply  / 
 20. Sandra

  dat deze prijs op mijn pad komt dat kan natuurlijk geen toeval zijn !! heel graag zou ik de kaarten voor mij gelegd krijgen

    /   Reply  / 
 21. Anita H.

  Binnenkort moet ik een zware operatie ondergaan. Dat leidt wellicht tot een wat prettiger leven dan dat ik tot nu toe leidde; ik verwacht een afname van aantal lichamelijke klachten. Dat in combinatie met het feit dat ik per 1 december mijn huidige baan verlies, zorgt toch wel voor wat turbulentie. Goede raad is welkom.

    /   Reply  / 
 22. Romy

  Bijna 30 en in de bloei van mijn leven.. is dat ook zo?

    /   Reply  / 
 23. Mona

  Momenteel is mijn leven een puinhoop, zowel financieel als relationeel vlak. Wil graag nu een beetje orde en stabiliteit.

    /   Reply  / 
 24. Sandra

  Afgelopen maanden warenvoor mij een opeenstapeling van hele verdrietige en pijnlijke momenten, maar ook hele leerzame.
  Heb ook veel positiefs uit het negatieve kunnen halen.
  Het heeft me geleerd meer voor mezelf te kiezen en uit mijn comfortzone te stappen. Ben momenteel een heel nieuw pad aan het bewandelen en ben heel benieuwd wat het me gaat brengen.
  Het zou mooi zijn als de tarotkaarten me daarbij wat inzicht kunnen geven.
  Alvast bedankt voor het meedoen aan deze mooi actie.

    /   Reply  / 
 25. Surya

  Ik zit in een periode van transformatie? Ben ik op de goede weg?

    /   Reply  / 
 26. Karin

  Na een enorme turbulente periode waarin ik mezelf helemaal ben kwijtgeraakt, vind ik mezelf met grote sprongen terug. Kan dit mijn relatie nog redden of is het echt te laat?

    /   Reply  / 
 27. Claudette

  Na onweer en regen hoop ik op zonneschijn. Zou het kunnen dat?

    /   Reply  / 
 28. elles

  ben heel benieuwd ,want ik weet het niet meer , of wel ?
  trouwens leuke site.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>