Winnen: kaarten Full Moon Party 9 december

Op 9 december is er weer een Rishis Full Moon Party in de Vondelkerk te Amsterdam. En jij kunt er bij zijn, samen met een vriend of vriendin!
De Party wordt voorafgegaan met een lezing van Peter Delahay (Astroloog & Econoom) over de sterren en de tijd waarin we leven. Ook deze mag je bijwonen. En daarna lekker dansen op de muziek van DJ Kareem Raihani en genieten van een massage of consult op het geied van Human Design, Maya en/ of Talentcoaching.

Wat moet je hiervoor doen? Simpel: alleen maar vertellen waarom jij erheen wilt!

Kans maken op kaartjes? Laat ons dan weten waarom jij zo graag naar de Rishis Moon Dance op 9 december 2011 wilt! Dit doe je door te reageren op dit artikel. De leukste, mooiste, meest grappige of bijzondere reactie wordt beloond met 2 plekken op de gastenlijst.

Lees ook:Laatste kans op kaarten voor de Rishis Full Moon Party Valentijnsnacht
Lees ook:Full Moon Party in december
Lees ook:WIN: Kaarten voor de Moon Dance op 21 mei!
Lees ook:Winnaar Rishis Full Moon Party Valentijnsdag
Lees ook:Winnen: kaarten voor Full Moon Party

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Winnen: kaarten Full Moon Party 9 december

 1. Ria

  Jaaaaa, doe mij die kaarten! Ik ben wel toe aan een avondje uit:))

    /   Reply  / 
 2. leony

  Leuk, een volle maansfeest ik zie er naar uit het thema spreekt me zeker aan groetjes leony

    /   Reply  / 
 3. Paula

  Ow leuk, helaas kan ik niet :(

    /   Reply  / 
 4. Brit

  Waarom niet? Ik denk wel dat ik kan..

    /   Reply  / 
 5. sebastiaan

  ik wil graag flowen in the moon of this time.

    /   Reply  / 
 6. Joop

  Ik weet nog niet of ik wel kan 9 december, maar het lijkt me wel interessant…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>