WIN: kaarten voor de Rishis Full Moon Party Valentijnsnacht

Op vrijdagavond 13 februari is er weer een Full Moon Party van Rishis. Wil jij erbij zijn? Grijp nu je kans om twee kaarten te winnen voor deze fantastische, magische feestavond!

Het enige wat we van je vragen is om even een mailtje te sturen, waarin je laat weten waarom deze prijs voor jou zou moeten zijn! Dit hoeft geen ellenlang verhaal te zijn, een aantal regels is genoeg!

Stuur je e-mail voor vrijdag 6 februari naar naar [email protected] en wie weet wordt jij wel gekozen uit alle inzendingen! In dat geval komen jij en een vriend of vriendin op de gastenlijst te staan voor de Rishis Full Moon Party Valentijnsnacht op 13 februari.

Rishis
Rishis club for free souls is eind 2006 opgericht door Saskia Beugel en bestaat uit een netwerk van mensen, dat talenten bundelt en persoonlijke groei, creativiteit en zingeving combineert met uitgaan (dans, food, lounge en muziek). Rishis biedt yoga- en meditatiesessies, lezingen, managementbijeenkomsten, cursussen, dansfeesten en workshops. De Full Moon Parties op het Westergasterrein in Amsterdam zijn inmiddels een bekend begrip bij veel ‘ongebonden spirituelen’. Rishis werkt nauw samen met organisaties als Alliance for a New Humanity (opgericht door Deepak Chopra), Heart Events en The Hub. Meer weten? Neem eens een kijkje op de website van Rishis.

Lees ook:Winnaar Rishis Full Moon Party Valentijnsdag
Lees ook:Laatste kans op kaarten voor de Rishis Full Moon Party Valentijnsnacht
Lees ook:Full Moon Party in december
Lees ook:Win kaarten voor de Full Moon Party op 13 november!
Lees ook:Winnen: kaarten voor Full Moon Party

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “WIN: kaarten voor de Rishis Full Moon Party Valentijnsnacht

  1. Pingback: Eerst Rishis ‘Sunday Lounge’ voor Wereld Yoga Dag (+ win kaarten!) | Spiritualiteit

  2. Pingback: And the winner is… | Spiritualiteit

  3. Pingback: Laatste kans op kaarten voor de Rishis Full Moon Party Valentijnsnacht | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>