Hint voor de prijsvraag

Op vrijdag 16 mei werd op dit blog een prijsvraag geplaatst, waarmee je het Handboek Mind, Body & Spirit kunt winnen. Er zijn al aardig wat reacties gekomen op de prijsvraag, maar daaruit bleek ook dat het niet zo'n hele makkelijke vraag is. Daarom een hint!

De vraag is:

Hoe lang bestaat Spiritualiteit.blog.nl?

Om het antwoord te weten te komen kun je twee dingen doen:
Kijken tot hoever de berichten op dit blog terug gaan, of
Naar informatie zoeken in de colofon.

Succes!

Stuur je antwoord voor 31 mei naar [email protected], o.v.v. Prijsvraag spiritualiteit.blog.nl en misschien is dit leuke boekje binnekort wel van jou!

Beschrijving van het boekje:

Handboek Mind, Body & Spirit is een handzaam boekje als een kleine schatkist, vol met meditaties, oefeningen, citaten van denkers en illustraties ter inspiratie. Maar ook praktische gezondheidstips en adviezen op het gebied van relaties en persoonlijke ontwikkeling.
Echt een boek om op een zichtbare plaats neer te leggen en in verloren momenten even op te pakken en een paar pagina's te door te lezen.
De korte teksten zijn positief en inspirerend. De teksten bestaan zijn soms tips en adviezen, maar kunnen ook korte oefeningen zijn.
Door de mooie illustraties is het een plezier om het boek te bekijken. Sommige illustraties zijn kleine kunstwerkjes op zich.

Handboek Mind, Body & Spirit, uitgeverij the House of Books, ISBN 9789044317862.

Lees ook:Win het Handboek Mind, Body & Spirit!
Lees ook:And the winner is…
Lees ook:WIN: ‘Dier en Nu’ van Eckhart Tolle
Lees ook:Een reis langs de Chakra’s
Lees ook:Winnaar prijsvraag ‘Dier en NU’

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hint voor de prijsvraag

 1. sonja verswijver

  weet niks van colofun ofzo iets ben een leek in die dingen maar doe toch doe ik een gok. 7maanden en 5 dagen lang bestaat spiritualiteit blog nl(sorry ben een belg)wat ik zeker wel kan dat is energie verplaatsten via mijn handen en edelstenen.En wees er maar zeker van dat het werkt hoor.Nu nog dat zeeeeeer graaaaaag gewild boekje winnen.Doei groetjes van sonnke

    /   Reply  / 
 2. Karla

  Sonja, er staan twee aanwijingen. Voor beide hoef je alleen maar rond te kijken op deze site. zo zie je rechts bovenaan een knopje met ‘colofon’ waar je op kunt klikken.

  Rechts op deze site staat een archief waar je kunt zien tot hoever terug dit blog gaat.

  Als je het antwoord weet moet je het wel mailen en niet hier neerzetten…Anders maak je helemaal geen kans op het boekje! ;)

  Maar ik kan je wel zeggen dat het antwoord van jou niet klopt (maar verder verklap ik niets natuurlijk)

  Groetjes,
  Karla

    /   Reply  / 
 3. Karla

  Ik bedoel natuurlijk aanwijzingen in de eerste zin :) En ik lees achteraf dat mijn bericht hierboven misshien wat lullig over kan komen, maar het is aardig bedoeld hoor, gewoon als tip..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>