Win het Handboek Mind, Body & Spirit!

Meer dan 200 meditaties, spirituele oefeningen en suggesties om je geest te verrijken. Dat is in het kort de inhoud van het boekje 'Handboek Mind, Body & Spirit'. En jij kunt dit boekje winnen bij Spiritualiteit.blog.nl!

Hoe dan? Heel simpel! Je hoeft alleen maar de volgende vraag te beantwoorden:

Hoe lang bestaat Spiritualiteit.blog.nl?

Stuur je antwoord voor 31 mei naar [email protected], o.v.v. Prijsvraag spiritualiteit.blog.nl en misschien is dit leuke boekje binnekort wel van jou!

Beschrijving van het boekje:

Handboek Mind, Body & Spirit is een handzaam boekje als een kleine schatkist, vol met meditaties, oefeningen, citaten van denkers en illustraties ter inspiratie. Maar ook praktische gezondheidstips en adviezen op het gebied van relaties en persoonlijke ontwikkeling.
Echt een boek om op een zichtbare plaats neer te leggen en in verloren momenten even op te pakken en een paar pagina's te door te lezen.
De korte teksten zijn positief en inspirerend. De teksten bestaan zijn soms tips en adviezen, maar kunnen ook korte oefeningen zijn.
Door de mooie illustraties is het een plezier om het boek te bekijken. Sommige illustraties zijn kleine kunstwerkjes op zich.

Handboek Mind, Body & Spirit, uitgeverij the House of Books, ISBN 9789044317862.

Lees ook:Hint voor de prijsvraag
Lees ook:And the winner is…
Lees ook:WIN: ‘Dier en Nu’ van Eckhart Tolle
Lees ook:8 dagen aandacht voor body & mind
Lees ook:Een reis langs de Chakra’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>