BBNC uitgevers zoekt kleurambassadeurs

Vanaf deze week is BBNC uitgevers op zoek naar fanatieke kleurders (m/v) die zich willen aanmelden als kleurambassadeurs van De enige echte kleurboeken voor volwassenen. Als kleurambassadeur word je op de hoogte gehouden van alle nieuwe kleurboeken die verschijnen bij BBNC uitgevers. Recensies en ingekleurde kleurplaten van de ambassadeurs worden verspreid via social media en hun tips en suggesties worden meegenomen in de ontwikkeling van nieuwe kleurboeken.

Creatief fonds
BBNC uitgevers heeft een zeer succesvol creatief fonds en De enige echte kleurboeken voor volwassenen maken daar een groot deel van uit. Dit fonds groeit flink met elke aanbieding. Er zijn in totaal al meer dan 500.000 kleurboeken van BBNC uitgevers verkocht. Het kleuren blijkt voor velen een rustgevend en meditatief karakter te hebben.

Aanmelden
Iedereen kan zich aanmelden via www.bbnc.nl/kleurambassadeur. Dit kan tot en met 1 maart 2015 door je gegevens achter te laten en een kleurplaat in te sturen. Op 16 maart 2015 maakt BBNC uitgevers bekend wie er zijn verkozen tot kleurambassadeur.

 

Lees ook:Kleurboek voor volwassenen
Lees ook:De enige echte kleurglossy voor volwassenen
Lees ook:Mandalakleurboek voor jong en oud
Lees ook:WNF organiseert Nacht van de Natuur
Lees ook:Succesvolle WNF-Rangeractie: 574.500 euro voor bedreigde haaien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>