Intuitief leren schilderen

Op zaterdag 9 oktober kun je bij De Sprong in Geldrop intuitief leren schilderen. Door in de stilte te gaan via meditatie maak je contact met de bron in je hart. “Door te voelen vanuit onze diepste kern weten we wat goed voor ons is, maar voelen we ook onze pijn en verdriet,” vertelt De Sprong hierover.

“In deze workshop gaan we dat contact aan. Het thema zal zijn ‘Liefde voor onszelf’. Wat we gaan voelen vanuit een dieper niveau in de meditatie, gaan we schilderen om dat contact te verdiepen.

Dit schilderen mag op doek (dat je dan wel zelf mee dient te brengen, grootte 50×60 cm), maar ook op papier (wat aanwezig is). Er wordt gewerkt met acrylverf, wat eveneens aanwezig is.

Wil je meer weten over deze en/ of andere activiteiten van De Sprong? Neem dan een kijkje op de website.

Lees ook:Chakradansen bij De Sprong
Lees ook:Weg naar bevrijding
Lees ook:Nieuwe cursussen in De Sprong
Lees ook:Woensdagmiddag open dag bij De Sprong
Lees ook:De Sprong organiseert open dag

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Intuitief leren schilderen

 1. Yvon van der Meer

  hallo,

  Op welke manier kan ik zelf een aankondiging van een workshop doen?

  Hartelijke groeten, Yvon van der Meer

    /   Reply  / 
 2. Daan Kloeg

  Hallo Yvon,

  Als je wat meer promotie wilt voor je activiteiten, kijk dan eens op http://www.courseclick.nl. Courseclick is dé zoeksite voor leuke en interessante activiteiten, cursussen, workshops, lessen en themareizen in binnen- en buitenland. Er is een grote diversiteit aan activiteiten: van sport tot spiritualiteit, van gezondheid tot natuur en van cultuur tot culinair en van techniek tot creatief.

  Aanmelding is gratis. Dan kun je je bedrijf of organisatie beschrijven en kun je net zo veel activiteiten op de site zetten als je wilt.

  Met hartelijke groet,

  Daan Kloeg
  Courseclick

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>