Abstracte kunst van Paul Smeets

Paul Smeets, geboren op 15 mei 1967 te Stein, Limburg, maakt abstracte kunst. Dit doet hij aan de hand van ecoline, inkt, aquarelverf én de computer. Smeets maakt veel gebruik van kleuren, waarmee hij zijn emoties en spiritualiteit uit.

Paul Smeets ontwikkelde al vrij jong zijn artistieke en creatieve talenten. Zo volgde hij vanaf zijn zesde muzieklessen en deed hij het op de basisschool al erg goed met tekenen. Met beide is hij altijd doorgegaan, want “het gevoel ten opzichte van ‘de wereld’, die hij ziet als een onveilige haven, drukt hij zowel in zijn muziek als in zijn teken- en schilderkunst uit”.

Op zijn website, Art ’n Soul, kun je terecht om de schilderijen van Paul Smeets te bekijken en bovendien zijn zijn tekeningen er te koop als kunstkaarten. Er zijn tevens t-shirts aan te schaffen met opdrukken van de aquarellen van de kunstenaar.

(Bron: Art ’n Soul)

Lees ook:Win boek Paul Loomans over emoties
Lees ook:Devakant Body and Soul concert
Lees ook:Voetbal voorspellingen: niemand haalt het bij Octopus Paul!
Lees ook:Wereld Yoga Dag 2010
Lees ook:Je kind als spiegel

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Abstracte kunst van Paul Smeets

  1. Layla

    Ja, vreemd… Maar het is dan ook al anderhalf jaar geleden dat dit berichtje is geschreven..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>