Edith van den Broek maakt inspirerende Mandala’s

Mandala’s zijn al eeuwenoud. Het zijn prachtige tekeningen binnen afgebakende ruimte, meestal een cirkel. Letterlijk betekent mandala ook ‘cirkel’.
Edith van den Broek uit Rhenen is kunstenares en maakt prachtige mandala’s. De afgelopen jaren heeft zij aardig wat naamsbekendheid gekregen, door te exposeren en door te tekenen voor verschillende tijdschriften, zoals ParaView en Happinez.

Van den Broek is bovendien een ervaren grafisch vormgeefster. In de afgelopen vijftien jaar heeft zij uiteenlopen opdrachten en projecten uitgevoer, vanuit haar eigen bureau voor grafische vormgeving, Vincentia.
De zevenendertigjarige kunstenares weet als geen ander haar creatieve talenten te koppelen aan moderne technieken en dit te vertalen naar spirituele kunstwerken.

De mandala’s van Edith van den Broek komen op een unieke wijze tot stand. De basis ervoor bestaat uit beeldmateriaal, foto’s die zij zelf heeft gemaakt. Uiteindelijk worden deze beelden digitaal bewerkt tot een uniek kunstwerk. De kunstenares, die haar inspiratie haalt uit haar persoonlijke omgeving, noemt dit proces "een magische transformatie".

Wanneer je meer wilt weten over Edith van den Broek en haar inspirerende mandala’s kun je een kijkje nemen op haar website, www.shemedith.nl.

Lees ook:Workshop Krachtschild maken op 17 februari
Lees ook:Mooie mantra
Lees ook:UFO-melding uit Landgraaf
Lees ook:Spiritueel bewustzijn door mandala tekenen
Lees ook:Spirituele wenskaarten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>