Zingeving de trend van 2010 voor nieuw leiderschap

Zingeving is dé trend van 2010 volgens trendwatcher Adjiedj Bakas (zie foto), trendwatcher van het jaar in 2009. Door de toenemende onrust over de economische crisis, feitelijk een vertrouwenscrisis, zal in 2010 nog meer nadruk komen te liggen op zingeving en spiritualiteit.

Dat melde Rishis deze week in haar nieuwsbrief. “Mensen hebben vertrouwen, troost en hoop nodig. Leiders zien we meer als hogepriesters en we willen dan ook dat zij met name op ethisch en moreel vlak het voortouw nemen aldus Bakas.
 
Deze tijd vraagt dus om nieuw leiderschap. Een nieuw leiderschap waarin liefde, zingeving en toewijding de enige bron van meerwaarde zijn.” Rishis speelt hier op in met de reeks ‘Soul of Leadership’, een reeks voor managers en ondernemers in Huize Frankendael (het laatste ‘buitenverblijf’) in Amsterdam.

Meer weten? Neem dan eens een kijkje op de website van Rishis.

(Bron: Rishis)

Lees ook:Rishis workshop Astroloog Peter Delahay
Lees ook:Rishis workshop Astroloog Peter Delahay
Lees ook:Full Moon Party in december
Lees ook:Ton van der Kroon bij Daisha Bol
Lees ook:Adjiedj Bakas in de politiek – een tweede Gouden Eeuw?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>