Seks challenge: Nog meer pret in bed?

Marleen Janssen organiseert voor de tweede keer een ‘Meer-pret-in-bed challenge’. Voor meer seksueel genot. Een minicursus per e-mail. Gratis en voor niks, speciaal voor vrouwen. Van 1 tot en met 21 april 2016. Doe jij mee?


Uit een seks enquête – gehouden in opdracht van Vallei-orgasme.nl blijkt dat er volop ruimte is voor verbetering als het om ons seksleven gaat. Zo zou 42% van de vrouwen  graag meer zin in seks willen. En er volgens de initiatiefnemers van deze challenge nog veel te veel onbekend over seksualiteit. Dat kan beter, en daarom deze uitdaging.

Dit ga je leren in deze seks challenge:

  •  Hoe je het seksuele motortje in jezelf aanzet
  • Hoe je van bevroren (of sterk onderkoeld) verandert in een warme en stromende vrouw
  • Je gaat kennismaken met een nieuw hoogtepunt. Het multi-orgasme. Een orgasme-plus-plus.

En wat levert dat allemaal op? Nou dit onder andere:

  • Veel meer levensvreugde
  • Meer lucht en ruimte
  • Een betere relatie

Marleen Janssen weet waar ze het over heeft. Zij liet een paar jaar geleden heel Nederland kennismaken met het vallei-orgasme via haar boek Alleen voor vrouwen. Seks met een spirituele twist, gebaseerd op taoïstische liefdestechnieken. De seks challenge die ze nu organiseert kan een opmaat zijn naar het zogenaamde vallei-orgasme. Volgens Janssen: ‘de Rolls Royce onder de orgasmes. Het golft door je lichaam en kan lang duren. Het vallei-orgasme zorgt voor meer zin, veel meer seksueel genot én meer energie: het laadt de accu van je lichaam op.’  Om vrouwen deze technieken te leren, ontwikkelde Janssen een betaalde cursus die je 347 euro kost. De Meer-pret-in-bed challenge’ staat hier los van. (Maar ongetwijfeld zal Janssen hopen – geef haar eens ongelijk – dat het meer deelnemers oplevert voor haar ‘Vallei-vitaliteitscursus’.)

Heb je interesse? Geef je dan op voor de Meer-pret-in-bed challenge.

 

Lees ook:Nederlandse vrouwen in ban van spirituele seks
Lees ook:Handboek voor verlichte seks
Lees ook:Seksuele yoga als dagelijks ritueel
Lees ook:Wist je dat…
Lees ook:Een orgasme dankzij yoga

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>