Training Het Nieuwe Bewustzijn Natasja Kuipers

We bevinden ons op dit moment in een bijzondere tijd. We bewegen van een individualistisch tijdperk naar het Waterman-tijdperk waarin we vanuit een geheel nieuw perspectief de wereld en ons leven zullen gaan waarnemen. 

Deze uitdagende tijd vraagt om een nieuw soort bewustzijn. Van ik-gericht naar zielsgericht. Van onbegrip naar meer mededogen en (zelf)liefde. Dit betekent dat we moeten omgaan met eventuele obstakels die we onderweg tegenkomen. Astro-energetisch therapeut Natasja Kuipers geeft 6 en 13 juni een training die je leert om te gaan met dit nieuwe bewustzijn.

In twee dagen wordt jouw balans geïnitieerd door inzicht in een manier van denken en doen die past bij het moment van nu. Je wordt je bewust van de schat aan informatie in jezelf en je leert dat de kunst van beschouwen een van de sleutels is tot het leven vanuit je meest oorspronkelijke kracht. Je krijgt praktische handvatten die jouw bewustzijn op een heel snelle manier sterk doen toenemen.

In de training worden diverse manieren gebruikt om jou te begeleiden. Denk daarbij aan visualisatie, astrologie, meditatie, muziek en gerichte oefeningen waarbij talenten, intuïtie, geheugen en emoties op een specifieke wijze worden getraind.

Voor meer informatie over de training kun je kijken op de website van Natasja Kuipers.  Als je meer wilt lezen over het Aquarius tijdperk en wat dit inhoudt klik hier.

Lees ook:Astrologieworkshops van Natasja Kuipers
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012 van Natasja Kuipers
Lees ook:Natasja Kuipers brengt eerste boek uit over astrologie
Lees ook:Heb jij je spirituele jaarhoroscoop voor 2012 al gelezen?
Lees ook:Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>