e-Books William Bloom met 50% korting

William Bloom is een bijzonder spiritueel leraar uit Engeland. Al meer dan dertig jaar helpt hij mensen om zich spiritueel te ontwikkelen en tot beter begrip te komen van het leven en zichzelf. Hij schrijft in heldere en eenvoudige taal. Zo weet hij ingewikkelde spirituele concepten tot de essentie terug te brengen. Tijdelijk maak je nu heel voordelig kennis met William Bloom. Zijn e-Books zijn tot 24 mei 2014 verkrijgbaar voor slechts €4,99.

ebooks William Bloom

Energetische bescherming
Neem je makkelijk emoties van anderen over? Mijd je plekken omdat er zo’n nare energie hangt? Ben je super gevoelig voor sferen? William Bloom schreef hier Bescherm jezelf over. Hierin beschrijft hij hoe je jezelf energetisch kunt beschermen. Een leidraad voor iedereen die moeite heeft zijn grenzen te stellen en die voortaan vanuit zijn eigen kracht wil handelen.

Download Bescherm jezelf nu voor €4,99.

Moderne spiritualiteit
De essentie van moderne spiritualiteit zit in de diversiteit, vindt William Bloom. Veel mensen hebben tegenwoordig iets met spiritualiteit zonder zichzelf religieus te noemen. Wat ervaren zij? William Bloom laat zien dat moderne spiritualiteit samenhangt met verbinding voelen, reflecteren en dienen. De afwezigheid van hiërarchie, de hoge mate van individualiteit en keuzevrijheid maken dat de spiritualiteit van vandaag verschilt van een religie.

Download De kracht van moderne spiritualiteit nu voor €4,99.

Engelen en geesten
De zogenoemde ‘andere wereld’ is een wereld die schuilgaat achter het gordijn van de dagelijkse realiteit en waarin engelen, geesten en andere subtiele wezens aanwezig zijn met wie we kunnen communiceren. William Bloom beschrijft de aard en de taak van deze wezens en laat ons kennismaken met manieren om met hen samen te werken voor leiding en inspiratie. Engelen kunnen ons bijvoorbeeld bijstaan waar het gaat om heling en spirituele groei. Door contact te maken met deze andere wereld en ons bewust te zijn van de aanwezigheid ervan kunnen we het leven en onszelf op een dieper niveau beter leren begrijpen.

Download De andere wereld nu voor €4,99.

Over William Bloom
William Bloom is oprichter van The Open Mystery School en Spiritual Companions. Bloom zat meer dan dertig jaar in het bestuur van de Findhorn Foundation en is initiatiefnemer van Alternatives , een programma van lezingen, trainingen en workshops in de St James Church in Londen. William Bloom is afgestudeerd in de psychologie aan de Universiteit van Londen en vertegenwoordiger in de Britse media voor moderne spiritualiteit.

Lees ook:De Kracht van Moderne Spiritualiteit
Lees ook:De Maand van de Spiritualiteit 2013
Lees ook:Neem een kijkje in 2008 met een Engelen Jaar Reading
Lees ook:Engelen en positief denken
Lees ook:Noorse prinses praat met engelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>