De Kracht van Moderne Spiritualiteit

Onze wereld ondergaat immense veranderingen en staat voor even grote uitdagingen. Daardoor zien veel mensen voornamelijk problemen opdoemen. Maar we zien ook een krachtige nieuwe benadering van spiritualiteit ontstaan, die ons een diepgaande transformatie en gevoel van compassie kan brengen. Op zaterdag 27 april geeft William Bloom een lezing die in gaat op de kracht van moderne spiritualiteit en op het potentieel aan liefde en wijsheid in ons allen.

Avond-seminar spiritualiteit in de Vondelkerk
De essentie van moderne spiritualiteit zit in de diversiteit. In de lezing benadrukt William Bloom de eigenschappen van moderne spiritualiteit. Hij legt uit hoe begrippen als verbinding, reflectie en dienstbaarheid hierin een centrale rol spelen. Hij laat zien hoe deze kunnen worden geintegreerd in het dagelijkse leven en in werk. Bloom benadrukt een spiritualiteit die gebaseerd is op universele waarden en die krachtig, motiverend en inspirerend is. Zijn praktische adviezen helpen je een sterker gevoel van persoonlijke integriteit en doelgerichtheid te ontwikkelen en rust te vinden.

Meer over William Bloom
William Bloom is auteur van verschillende bestsellers en vooraanstaand spiritueel leraar opgeleid in de psychologie en meditatie. Hij traint mensen in moderne spiritualiteit en ontwikkelde de afgelopen vijfentwintig jaar een reeks workshops over dit onderwerp. Hij is oprichter van The Open Mystery School en Spiritual Companions . Bloom zat meer dan dertig jaar in het bestuur van de Findhorn Foundation en is initiatiefnemer van Alternatives , een programma van lezingen, trainingen en workshops in de St James Church in Londen.

William Bloom is afgestudeerd in de psychologie aan de Universiteit van Londen en vertegenwoordiger in de Britse media voor moderne spiritualiteit. Hij was in 1998 de eerste persoon die moderne spiritualiteit vertegenwoordigde bij het Congres van de Verenigde Naties in Oslo op het vlak van ‘Religie en Geloof’. Bloom heeft een diep respect voor alle spirituele paden en ziet de essentie van liefde, compassie en wijsheid in alle tradities.

Als je meer wilt weten over of je aan wilt melden voor deze lezing, dan kan dat via de website van Rishis.

Wat is voor jou de kracht van moderne spiritualiteit?

Lees ook:e-Books William Bloom met 50% korting
Lees ook:De Maand van de Spiritualiteit 2013
Lees ook:Dalai lama in Nederland: veel media-aandacht
Lees ook:Rishis Clubbing in Church met Paul Ferrini
Lees ook:Rosita Steenbeek schrijft essay Maand van de Spiritualiteit 2017

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>