Kom uit je winterslaap tijdens het Wintervuur weekend

Het is tijd om uit je winterslaap te komen! Michaël Steinau, Rob Hoebee en het Soulbay-team organiseren daarom in het weekend van 8 t/m 10 februari een speciaal weekend met een bijzonder programma om de kou te verdrijven en je uit je winterslaap te wekken. Warm je aan het gezelschap van fijne mensen met een open hart. Ervaar de intense warmte in de zweethut. En geniet van muziek, dans, yoga, zingen en verhalen rond het vuur.

Van binnen naar buiten
Het weekend wordt op vrijdag geopend met een dansworkshop ‘Van binnen naar buiten’. De dans geeft je de ruimte om aan te komen en los te laten. Een mooi begin van een vreugdevol en inspirerend weekend, waarin je innerlijke vlam weer zal worden aangewakkerd!

Zweethutceremonie
De zaterdag begint met Kundalini yoga, waarma de zweethutceremonie centraal staat. Michaël Steinau neemt je mee in de eeuwenoude ceremonie voor reiniging en verbinding, die hij inleidt met een teaching. “De zweethut is een viering van het leven”, laat Soulbay weten. “De zweethut is de plek waar we plaatsnemen in het tijdloze nu en ons dagelijks zelf even wat minder op de voorgrond zetten. Vandaar de uitdrukking ‘Indian Time’: het besef van tijd en ruimte vervaagt. We verbinden ons met Al Wat Is en vanuit deze verbinding zullen we de kracht van dankbaarheid ervaren. Daarnaast zullen we aan de Schepping steun en hulp vragen voor hen die het nodig hebben en voor dat wat om heling vraagt.”

Canku Luta
Zaterdagavond is een tijd van verhalen vertellen. Met z´n allen ga je rond het vuur zitten in de hooiberg voor een oude traditie van de Lakota-indianen: ‘Canku Luta’: De Rode Weg, begeleid door Rob Hoebee. Met ruimte voor verhalen vertellen, delen, vragen stellen en het zingen van Lakota-liederen.

Voor meer informatie over dit bijzondere weekend of om je aan te melden, kun je terecht op de website van Soulbay.

(Bron: Soulbay)
(Bron illustratie: Soulbay)

Wat doe jij om uit je winterslaap te komen?

Lees ook:Engel van de maand: Michaël
Lees ook:Vrouwelijke sensualiteit als levensenergie en krachtbron
Lees ook:Kashmirische Tantra tijdens de Soulbay Zomerweek
Lees ook:Beleef de kracht van vuur
Lees ook:Mindful zingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>