Remembering Event van Rananda

Spiritueel leraar Rananda en zijn vrouw Suzanne van MOM Nederland (Een Cursus in Wonderen, Advaita Vedanta, Keys of Enoch) zijn 14 oktober voor een dag bij Rishis in Amsterdam! Ze ondersteunen je in het ‘transformeren’ van blokkades die je in de weg geplaatst hebt van ‘geluk en liefde’. Alleen al hun aanwezigheid brengt je transformatie op gang. Ben je bereid de overtuigingen over jezelf en een ander onder ogen te zien en los te laten?

Deelnemen aan een Event met Rananda en Suzanne is een avontuur: van te voren weet je niet wat er zal gebeuren, noch hoe het eruit zal zien. Het kan een dag zijn vol humor, stilte en/of dans, muziek en beweging. Het enige wat zeker is, is dat het ‘Spirit’ en de ‘goddelijke leiding’ is waar naar geluisterd wordt. En dan gebeuren er wonderen! Wil jij je eigen transformatie ondergaan? Kom dan op 14 oktober naar Rananda bij Rishis in Amsterdam! De bijeenkomst is in het Engels.

Rananda
Deze toegewijde spirituele leraar en groot inspirator komt uit Amerika. Hij verblijft regelmatig in Nederland en geeft hier ook diverse bijeenkomsten. In 2003 richtte Rananda MOM Nederland op; samen met zijn vrouw Suzanne inspireert hij mensen door hun eigen verlichtingservaringen te delen. Rananda is verbonden aan de traditie van de ‘Giri branch’ en zit in de lijn van Guru Maharaj, Parahamsa Yogananda en Yukteswar Giri. Yukteswar Giri onderwees de Bhagavad Gita én de Bijbel. Hij combineerde de teachings van Oost en West en is opgeleid in de Kriya Yoga door Lahiri Mahasaya, student van Mahavatar Babaji (‘a very Great Light’). Babaji onderwees in de traditie van Adi Shankara (founder of Advaita Vedanta). Advaita is de traditie uit het oosten en benadrukt het actieve zelfonderzoek. A Course in Miracles is gechanneld in het westen en wordt vergeleken met de Advaita Vedanta. Ze is gericht op directe communicatie met de ‘Holy Spirit’. Rananda brengt deze Cursus tot leven, hij belichaamd als het ware dit grote werk.

Kijk op Rishis voor meer informatie over deze workshop of op kaarten te bestellen.

(Bron: Rishis)

Ken jij spiritueel leraar Rananda?

Lees ook:VU week op Bodhitv
Lees ook:Michael Murray in Nederland
Lees ook:Sjamanistisch Ritueel voor transformatie
Lees ook:Geluksles op school
Lees ook:Cursus ‘Magie en Mystiek’ vanaf 17 september

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>