Gelukkig zijn kun je leren

Ben jij op zoek naar geluk en tevredenheid? Wil je meer voldoening uit je leven halen? Wil je meer kunnen genieten en meer rust voor jezelf ook in je dagelijks leven? Dan zou de cursus Gelukcoaching je kunnen helpen. Want gelukkig zijn kun je leren.

Wist je dat maar 10% van ons geluk wordt bepaald door leefomstandigheden? De rest bepaal je zelf. Dit is uit onderzoek in de Positieve Psychologie gebleken en zo is de methode van Gelukscoaching ontwikkeld.

Gelukscoaching
Gelukscoaching is een samenstelling van verschillende beproefde methodes en oefeningen uit de Positieve Psychologie die het algemene geluksgevoel bevorderen. De coaching kan je onder meer het volgende opleveren:

-Inzicht in de betekenis van geluk en jouw invloed op geluk
-Een positief zelfbeeld en een positieve kijk op je leven en de toekomst
-Inzicht en overzicht in jouw eigen geluksmomenten
-Inzicht wat echt belangrijk voor je is en welke doelen je wilt bereiken
-Innerlijke rust en geluksmomenten voor jezelf

Introductieles
In november gaat er een basiscursus van start, die bestaat uit drie lessen. Wil je eerst wat meer weten over de cursus en de docent, dan kun je op 29 september een introductieles volgen in het Oost West Centrum Rotterdam. Voor meer informatie oer de cursus en de introductieles kun je terecht op de website van Gelukscoach Rotterdam.

Ben jij gelukkig?

Lees ook:Maak je eigen geluk op het WAI-WAY Seminar
Lees ook:Gelukkig zijn doe je zo!
Lees ook:Boekrecensie: Boeddhisme voor drukke mensen
Lees ook:Online in balans komen
Lees ook:Ontwikkelen met het medicijnwiel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>