Meer zelfvertrouwen door te leven in je lijf

Je lichaamshouding weerspiegelt hoe je in het leven staat. Hoe je omgaat met je impulsen en verlangens e.d. Houd je je staande, neem je te veel op je schouders, zit je vaak in je hoofd? Met de training ‘Leven in je lijf’ krijg je de kans om dit te onderzoeken en nieuwe keuzes te maken. Je wint aan zelfvertrouwen, leert je grenzen te bewaken en je wordt je bewust van wat je werkelijk wilt.

‘Leven in je Lijf’ gaat van start op 10 oktober 2012 en wordt gegeven door Robin van Wees. In de training doe je bio-energetische oefeningen die je meer in contact brengen met je lichaam. Ook werk je met je ademhaling, een krachtig middel om spanningen te ontladen. Daarnaast biedt de groep je de kans om te ontdekken hoe je reageert op anderen en hoe je daar een andere keus in kan maken.

Op woensdagavond 19 september kun je kennis maken met de training, op een gratis introductieavond in Poeldijk. Je leert deze avond over lichaamswerk, de training en je maakt kennis met de docenten. Kijk hier voor meer informatie over de training en de gratis introductieavond.

Leef jij in je lijf?

Lees ook:Leven in je lijf
Lees ook:Trainen voor Master trainer
Lees ook:Helen en reinigen met engelen
Lees ook:The World of Meditation
Lees ook:Spiritualiteit in je leven integreren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>