Ontstressen in drie dagen

De vakantietijd is weer aangebroken. Voor veel mensen een periode om bij te komen van het afgelopen jaar. Maar juist daarom ook een periode waarin men merkt dat er toch aardig wat stress aanwezig is in lichaam en geest. Want wie ontspant, komt zichzelf tegen! Op soChicken kwam ik een leuk artikel tegen: ‘Minder stress in 3 dagen’. Heel handig als je deze zomer eens echt van je vakantie wilt genieten!

Stress loslaten
“Voel je je overweldigd en gespannen? Dan is het tijd om de stress los te laten en er nu iets mee te doen.” meld soChicken. En dat is helemaal waar! Zodra je iets van spanning voelt, moet je er wat aan doen. Anders blijven de spanningen zich ophopen en creeer je onbewust een meer dan ongezonde stress. Gelukkig zijn er mogelijkheden om dit te voorkomen! soChicken geeft praktische tips om in slechts 3 dagen tijd je stressniveau te verlagen:
Dag 1: Schep orde in de chaos
Dag 2: Zet belangrijke eerste stappen
Dag 3: Ontspan jezelf volledig

Lees het hele artikel en en de uitwerking van de stappen op soChicken en ontspan!

Heb jij vaak last van spanningen en stress?

Lees ook:Tijd voor een reinigingskuur
Lees ook:Spanning tegen gaan met mindfulness
Lees ook:Thee tegen stress
Lees ook:Er moet meer geknuffeld worden
Lees ook:Stress bij mannen en vrouwen ander effect

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>