Thema-avond positieve energie

De thema-avond van Triskal Healing Centre te Delft, op donderdag 4 maart, staat helemaal in het teken van positieve energie. In deze tijd van het jaar wordt de energie steeds krachtiger en daar moeten we gebruik van maken! Daarom kun je tijdens de thema-avond leren hoe je bewust kunt werken met positieve energie.

“We weten allemaal dat je veel kunt doen als het gaat om het werken met energie,” laten Marianne en Monique van Triskal weten. “Daar de energieen op dit moment erg krachtig en heftig zijn, is het belangrijk voor ons allemaal dat we ons er goed bewust zijn van hoe we met de energieen omgaan en hoe we op de juiste manier met de juiste energie kunnen werken.”

De kracht van positieve energie is enorm en daarom is het zeer belangrijk dat je je bewust wordt hoe je de energie, waar je voor jezelf maar ook voor anderen mee werkt, zo krachtig mogelijk maakt.

“Op deze avond gaat iedereen zelf en met elkaar aan de slag om met energie te werken, en dan wel zo positief en zo krachtig als mogelijk is,” laten de dames van Triskal weten.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Vanavond in Delft: Thema-avond ‘Volle Maan’
Lees ook:Tarot thema-avond bij Triskal
Lees ook:Triskal in het teken van kleur
Lees ook:Werken met engelen bij Triskal
Lees ook:Magie ervaren bij Triskal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>