Thema-avond over Het Kennis Boek

Centrum De Sprong te Geldrop organiseert op woensdag 16 december een thema-avond over Het Kennis Boek. Er wordt een lezing gegeven door Annemiek Riksen. Zij zal op deze avond vragen beantwoorden over Het Kennis Boek, ook wel het Boek van de Toekomst, het Gulden Vlies, het Boek der Waarheid, het Boek der Verlossing geheten.

Annemiek Riksen is de vertaler van het Kennis Boek en woordvoerder van de Wereld Broederschap Unie in Nederland.

Vooral in spirituele kringen wordt steeds vaker over dit Boek en zijn werkprogramma’s gesproken, maar er zijn nog niet zo heel veel mensen die het ook werkelijk hebben (in)gezien en/of ermee werken. De informatie in het Kennis Boek wordt ieder moment afgestemd op het niveau van bewustzijn van de persoon die het leest en verschilt dus per moment per persoon, waardoor onder andere discussiëren totaal zinloos blijkt te zijn.

Om een idee te krijgen van Het Kennis Boek, kun je ook even rondneuzen op www.hetkennisboek.nl.

Wil je meer weten over deze en/ of andere activiteiten van De Sprong, centrum voor persoonlijke ontwikkeling? Neem dan een kijkje op de website.

Lees ook:Woensdagmiddag open dag bij De Sprong
Lees ook:De Sprong organiseert open dag
Lees ook:Thema-avond Psychosynthese bij De Sprong
Lees ook:‘De geboorte van het Christusbewustzijn in jezelf’
Lees ook:Thema-avond Familieopstellingen bij De Sprong

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>