Speeddate voor nieuwe inspiratie

Tijdens de openingsmanifestatie van de Maand van de Spiritualiteit, op 31 oktober in het Archeon, organiseert Inspirerend Leven een speeddate-sessie. Niet om je ware geliefde te ontmoeten, maar om inspiratie op te doen! 

Er doen verschillende mensen mee aan de speeddate, die allemaal iets met spiritualiteit te maken hebben en daar iets over te zeggen hebben. Bekende, maar ook onbekende mensen. Maarten Meester, Patty Harpenau, Chris Grijns, Miek Pot, Lenette Schuijt, Jan Boon en Evelyn Prinsen zijn onder meer van de partij.

In een uur tijd spreek je ongeveer 10 mensen kort maar krachtig om nieuwe inspiratie op te doen. Iedereen die zich op het pad van spiritualiteit en persoonlijke groei begeeft kan een ander inspireren met zijn eigen verhaal.

Meer weten over Inspirerend Leven? Kijk dan op de website.

Meer weten over de Maand van de Spiritualiteit en de vele interessante activiteiten in november? Kijk dan op de website van de Maand van de Spiritualiteit.

Lees ook:Politieke partij met spirituele grondslag
Lees ook:Interview Partij voor Mens en Spirit over verkiezingen 2010
Lees ook:De Maand van de Spiritualiteit
Lees ook:Mens en Spirit over Verkiezingsuitslag
Lees ook:De leukste Maand van de Spiritualiteit 2016 acties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>