Ga op zoek naar de graal

De zoektocht naar de Graal is een quest die al eeuwen door verschillende mensen is gemaakt. Het is een mysterie wat de graal is en of deze ooit wel heeft bestaan, want zelfs daarover zijn de meningen verdeeld. Tot op de dag van vandaag is dit mysterie niet onthult.

De quest naar de ‘Heilige Graal’ is een zoektocht en dat is wat het leven zelf is: een quest. Sommige mensen zeggen dan ook wel dat de zoektocht zelf de echte ontdekking is, de echte graal…

Tijdens deze workshop wordt op een sjamanistische manier op zoek gegaan naar de Graal. Het wordt een boeiende, leerzame en ervaringrijke dag vol met rituelen, belooft De Quest.

Wil jij ook deze quest maken naar de mysterieuze graal? Dat kan tijdens de workshop op zaterdag 25 april. En misschien ontdekken wat de graal is? Onderweg op je zoektocht kom je antwoorden tegen die zowel op het aardse als het spirituele vlak voor jou belangrijk kunnen zijn.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van Spiritueel Centrum De Quest, kun je een kijkje nemen op de website.

Lees ook:Dieren en hun krachten
Lees ook:Vind de antwoorden op jouw vragen met jouw persoonlijke levenswiel
Lees ook:Dieren en hun kracht
Lees ook:Maak je eigen krachtvoorwerp
Lees ook:Sjamanisme leren bij De Quest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>