Spirituele vrouwengroep in Amersfoort zoekt leden

Ben je een vrouw en heb je de behoefte om je meer te verdiepen in spiritualiteit? Wil je graag je innerlijke rust en verbondenheid met de energie vasthouden? Wil je met andere vrouwen van gedachten wisselen hoe je de spiritualiteit in je dagelijkse leven een plekje kunt geven?

In september 2008 is er in spiritueel centrum De Vuurvogel te Amersfoort een vrouwengroep opgericht. Deze groep is op zoek naar nieuwe leden en wilde daarom graag een oproepje plaatsen op dit blog.

Wij zijn op zoek naar vrouwen die zich graag (nog) meer willen verdiepen in het spirituele. Samen delen we onze ervaringen, mediteren samen, lezen samen en trekken kaarten. De laatste tijd waren dit engelenkaarten. Deze avond brengt ons in contact met de universele energie die de ene God noemt, de andere Great Spirit of Allah. We verbinden ons tijdens deze avond hiermee. Dit geeft ons zoveel en het voelt zo goed om samen ervaringen uit te wisselen, de vrouwelijke energie te delen en ons samen te verdiepen, dat we dit niet voor onszelf willen houden. Graag willen we ook met jou onze ervaringen delen. Nu de aarde en de samenleving aan het transformeren zijn, is er meer ruimte voor de vrouwelijke energie en samen kunnen we op zoek hoe we deze meer kunnen integreren in ons dagelijkse leven, gezin, werk, omgeving.

Je merkt als je samen met andere vrouwen zo’n groep start, dat je elkaar al heel snel aanvoelt. We merkten dat we na drie keer al tekens kregen die bij elkaar aansloten. De ene vrouw droomt iets over een andere vrouw, wat precies het antwoord op de vraag is waar de andere vrouw mee bezig was. Of we nemen tegelijk een tekst mee die we ergens gelezen hebben over hetzelfde onderwerp. En zo zijn er nog veel meer ervaringen.

We houden ons niet aan vaste vormen, het gaat om het verbinden met de Universele Energie. We zijn niet alwetend en willen je ook niet vertellen hoe het moet, we willen samen op zoek en samen delen.

Praktische informatie
We komen ongeveer 1x per 4 weken bij elkaar op een dinsdagavond. De data voor de eerste helft van 2009 zijn 17 maart, 7 april, 5 mei, 2 juni en 30 juni. We beginnen om 20.00 uur, je bent welkom vanaf 19.45 uur. De kosten bedragen 5 euro per keer voor de zaalhuur. Dit kun je na elke bijeenkomst betalen.

Wil je ook met ons meedoen, dan kun je een berichtje sturen naar [email protected].

Graag tot ziens in de vrouwengroep!

Marjolein, Samira en Sandra

Lees ook:Vrouwelijke sensualiteit als levensenergie en krachtbron
Lees ook:Vrouwenritueel van De Quest
Lees ook:Gordon, Van der Geest en Van Dijk blikken terug op zoektocht naar God
Lees ook:Vier de volle maan met vrouwen
Lees ook:Kennismakingsmiddag voor mensen die hun spirituele beleving aan de natuur koppelen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Spirituele vrouwengroep in Amersfoort zoekt leden

 1. Karla

  Leuk! Goh, jammerdat ik niet in de buurtvan Amersfoort woon..

    /   Reply  / 
 2. Astrid

  Graag wil ik weten of de spirituele groep in amersfoort nog bestaat en of er ruimte is voor nieuwe leden. En op welke avonden het kan en wat de kosten zijn.

  Alvast bedankt.
  Lichtgroet van Astrid

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>