Dio de duistere roos, een nieuw spiritueel kinderboek

Vorige maand is er een bijzonder kinderboek verschenen: Dio de duistere roos. Het is een spiritueel kinderboek, geschreven door Hans Peter Roel. Hij schreef het boek om kinderen vanaf tien jaar een spannend avontuur te laten beleven, maar ook wat leerzaams mee te geven.

Dio de duistere roos is een spannend boek over de wijsheden van zeven beroemde mensen uit onze wereldgeschiedenis. Naast geschiedenis heeft dit spirituele kinderboek tevens een filosofische inslag.

Dio schiet via een zwart gat door de ruimte naar andere tijden. Ineens staat hij oog in oog met Leonardo da Vinci, in het jaar 1512. Het genootschap 'de duistere roos' is bezig de wereld in haar macht te krijgen. Om het genootschap te verslaan moet Dio met behulp van de tijdmachine zeven magische wetten uit onze wereldgeschiedenis halen. Hij ontmoet daarbij beroemde mensen als Albert Einstein, Wolfgang Amadeus Mozart en Mahatma Gandhi. Maar 'de duistere roos' ligt op de loer, altijd klaar om hem te vernietigen!

Het boek Dio de duistere roos van uitgeverij N.E.X.T. company steunt ook nog eens een goed doel: het project 'STOP kindermishandeling' van de stichting kinderpostzegels.

Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van november 2008
Lees ook:Geen onbedwelmd geslacht halal-vlees meer bij AH
Lees ook:Kleine Muis: spiritueel kinderboek
Lees ook:Kabbala-trainingen vanaf september in De Roos
Lees ook:Rishis organiseert groot spiritueel evenement

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Dio de duistere roos, een nieuw spiritueel kinderboek

 1. Fujaro

  Het lijkt me een leuk fantasieboek voor kinderen vergelijkbaar met Harry Potter, maar waaruit blijkt nu precies de veronderstelde spirituele en filosofische inslag. Mag ik daar in dit blog een toelichting op verwachten of wordt dit bericht dan ‘opgeruimd’?

    /   Reply  / 
 2. Layla

  Hallo Fujaro,
  Dit is een aankondiging van het boek. Binnenkort zal er een recensie volgen.
  Gr, Layla

    /   Reply  / 
 3. Pastafarian

  LOL ik dacht serieus effe dat het hier over \m/_James_Dio_\m/ ging. Wat er spiritueel aan is ontgaat mij ook volledig. Maar ik wacht effe de volledige recensie af. Wel leuk dat het geld naar STOP kindermishandeling gaat. Handig om al die gekrenkte zieltjes bij te staan die het afgelopen jaar door Derek Ogilvie zijn bezocht of door hun ouders aan de nekharen naar een paragnost zijn gesleept omdat ze lactose intolerant zijn.

    /   Reply  / 
 4. Fujaro

  Waarschuwing aan alle passanten hier. Dit blog wordt gevuld door Layla Pansier, een zelfverklaarde heks die dit blog kritiekloos vult met alle denkbare en ondenkbare rommel uit de wereld van hekserij en paranormale prietpraat. Kritiek wordt hier niet geduld. Layla Pansier deinst niet terug voor botte censuur wanneer een reactie hier kritisch is op inhoud. Met spiritualiteit heeft deze site echt niets te maken. Het is meer een opsomming van te vermarkten pseudoproducten waar de consumentenbond geen vat op heeft. Bezint eer ge begint.

    /   Reply  / 
 5. Kim

  ” Het is meer een opsomming van te vermarkten pseudoproducten waar de consumentenbond geen vat op heeft”

  Leuk! Dan blijf ik zeker komen, ik hou wel van dingen die niet in hokjes te stoppen zijn.

    /   Reply  / 
  1. Fujaro

   Kim,

   Zeker doen, ik houd je niet tegen. Ik vind de paranormale prietpraat hier ook fantastisch.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>