Diksha zorgt voor een gevoel van eenheid

Diksha brengt een verandering in de hersenen tot stand, waardoor bepaalde gebieden zich gaan ontspannen, en andere juist geactiveerd worden. Hierdoor raakt ons 'zelf', met al zijn oordelen over hoe het leven wel of niet zou moeten zijn, op de achtergrond. Op vrijdag 2 mei is er een Diksha-avond in Centrum Het Hof te Zaandam.

Diksha zorgt ervoor dat men minder in het 'hoofd' komt te zitten, en dat we meer in het 'nu' gaan leven. Er komt plaats voor een gevoel van eenheid met alles en iedereen, en voor een vreugde die niet afhankelijk is van de omstandigheden waarin je zit. Dit is de natuurlijke staat van de mens, waar wij in de loop van de tijd ver vanaf zijn geraakt, omdat ons denken, ons hoofd, zo’n dominante rol is gaan spelen.

De Diksha-avond begint om 20:00 uur. Als je meer wilt weten over deze en andere activiteiten van Centrum Het Hof, kun je kijken op de website.

Lees ook:Een (spiritueel) feestje voor vrouwen
Lees ook:Sjamanistisch Ritueel ‘De kracht van het Zuiden’
Lees ook:Wie staat er achter jou?
Lees ook:Vrouwenritueel van De Quest
Lees ook:Roep de natuurlijke krachten van de lente op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>