Jouw mening over… spirituele tijdschriften

Het is weer tijd om jullie mening te laten haren, beste Spiritualiteit.bloggers! Dit keer zijn we benieuwd naar jullie mening over de zogenaamde spirituele tijdschriften. Sinds drie jaar ligt het tijdschrift happinez in de schappen en dit midstyle magazine wordt steeds beter gelezen. Naast deze nieuwkomer onder de spiritueel-getinte tijdschriften, is er nog de ParaVisie, Onkruid, Zens en vast nog wel enkele hier magazines, die hier nog niet genoemd zijn.
Welke tijdschriften ken jij nog meer? En wat vind je van al deze spirituele magazines? Mis je bijvoorbeeld nog steeds iets in dit steeds groter wordende aanbod of ben je tevreden zo? Heb je behoefte aan een ander tijdschrift? En wat moet daar dan in te lezen zijn?
Kortom: ALLES wat jij te zeggen hebt over spirituele tijdschriften is welkom op dit blog!

Ken je bovenstaande tijdschriften nog niet? Dan kun je een kijkje nemen op de websites:

ParaVisie
Onkruid
happinez
Zens

(Bron illustratie:ParaVisie)

Lees ook:Jouw mening over dit blog
Lees ook:Jouw mening over… NLP
Lees ook:ParaVisie zoekt bijzondere ervaringen
Lees ook:ParaVisie komt met Award
Lees ook:ParaVisie viert twintigjarig jubileum

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Jouw mening over… spirituele tijdschriften

 1. Linda

  Ik zou wel wat meer willen lezen over natuurreligies, zoals hekserij en sjamanisme enzo. In Onkruid komt het nu wel vaker voor, maar dar staan ook weer eenhoop dingen in die me helemaal niet interesseren (ik kan nu ff niets bedenken). ParaVisie vin ik wel leuke onderwerpen, maar niet proffesioneel genoeg. Er staan vaak veel fouten in en soms mis je kwliteit van de tekst en/of de foto’s. Happinez vind ik er heel erg mooi uitzien, maar te druk, dan heb ik geen zin meer om te lezen. Daarbij is het meer op levensgeluk enzo gericht. Op zich heel goed, want spiritualiteit in het dagelijks leven is iets wat zeker bevorderd mag worden. Maar ik lees dan toch liever een interview meet sjamanist of een heks (en niet weer susan smit) ofzo. En ook alternatieve geneeswijzen blijven interessant, vooral reiki, en tarot enzo.
  Groetjes, Linda

    /   Reply  / 
 2. Ishwara

  Linda heeft interesse in Natuurreligie’s, zo ze hier schrijft.
  Mijn ervaringen en kennis op dit gebied noodzaakt me te zeggen: Pas op. Denk na voor je er aan begint.
  Dit zijn religies die de lagere wereld met hun dito bewustzijn aantrekken en exploiteren.
  Als je jezelf wilt degraderen, ga dan je gang. Er is veel wildgroei in het zgn. ‘spirituele land’. Iedereen publiceert en bemoeit zich er mee terwijl dat uiterst gevaarlijk kan zijn om diverse redenen.
  Richt je liever op bewustzijnsverheffende stromingen die je o.a. via mijn website kunt vinden. Zoek je hart en verheffende zaken en geen beloftes van welke aard dan ook.
  De natuur is goed, de dieren en planten hebben geen religie, wij als mensen komen vast te zitten in alles dat bedacht is. Je wezen is de ware religie, dat heeft enkel nodig dat het uit de verwarring van 2000 en meer jaren kerkelijke verwarring komt.
  Het ga je goed.
  Ishwara.
  http://www.Ishwara.nl

    /   Reply  / 
 3. Myra

  Ik vind de meeste tijdschriften wel leuk.
  ik lees de happinez veel erg leuk. wel beetje prijzig.
  mind-magazine, flow en libelle balance hebben ook met spiritualiteit te maken ik vond ze wel interressant.
  verder zou ik wel graag willen dat de iets dieper gaande onderwerpen ook ergens aanbod komen. op de aarde leven namelijk veel natuurwezens die veel mensen niet kennen. zoals elfen,deva’s,trollen, nimfen etc. je kunt veel van ze leren als je weet hoe je er mee in contact komt.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>