Begroet de Godin in Jezelf – dansworkshop voor mannen en vrouwen

Godinnentempel Hillegom organiseert op maandag 22 januari een workshop onder de naam 'Begroet de Godin in Jezelf'. In de periode van Moeder Aarde gaan we op weg van het donker naar het licht. Na een periode van stilte komen we weer in beweging en om dat te beleven dansen we van dood naar wedergeboorte.

De dansworkshop 'Begroet de Godin in Jezelf' is op maandag 22 januari vanaf 20.00 uur en wordt gegeven door Maria die je helpt om jouw wiel weer in beweging te zetten. Maria is danscoach. Dans en beweging zijn haar passie en dit wil ze graag delen met goddess loving people.

De workshop is zowel voor vrouwen als voor mannen.

Je kunt je bij Maria opgeven, door een e-mail te sturen. Het is de bedoeling dat je je kleedt in wintertinten, zacht lila,/grijs, gecombineerd met zwart als je wilt of kleuren die voor jou Aarde symboliseren. Ook dient je kleding lekker te zitten en niet te warm te zijn. Er wordt op blote voeten gedanst.

Deelname kost slechts 7,50 euro en de opbrengsten van de workshop zijn bedoeld voor de Godinnentempel Hillegom.

Lees ook:Open dagen Godinnentempel Hillegom
Lees ook:Vrouwelijke Goddelijke Energie
Lees ook:Klankschalen Healing Concert op 17 februari
Lees ook:De Godin in jezelf
Lees ook:Dru Yoga workshop: Verbinding met de aarde energie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>